Netflix kondigt officieel tweede seizoen aan van politieke dramaserie 'The Diplomat'

TV en Series
dinsdag, 23 april 2024 om 10:00
diplomat 108 unit 02327r
In het eerste seizoen van de politieke dramaserie The Diplomat, gecreëerd door Debora Cahn en bekend van haar werk aan The West Wing, werden kijkers ondergedompeld in een wereld van politieke intriges en persoonlijke conflicten. Na een explosief slot kunnen fans nu opgelucht ademhalen, want Netflix heeft officieel bevestigd dat er een tweede seizoen komt.
Een interessante toevoeging aan het nieuwe seizoen is de verschijning van de veelgeprezen actrice Allison Janney, bekend van onder andere The West Wing. De Academy Award winnares en zevenvoudig Emmy Award winnares zal gedurende het hele seizoen te zien zijn in de rol van Vice President Grace Penn.
The Diplomat heeft wereldwijd een trouwe schare fans vergaard, met miljoenen kijkuren in het eerste weekend en een plaats in de top 10 van 87 landen. Jinny Howe, vicepresident van dramaserie bij Netflix, benadrukt het wereldwijde succes en de waardering voor Keri Russells krachtige vertolking van Kate Wyler, de Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. "Na die adembenemende cliffhanger kunnen we niet wachten tot ze zien wat het geweldige visionaire team van Debora Cahn, Janice Williams en Keri Russell voor seizoen 2 in petto heeft."
Netflix probeert het vacuüm op te vullen dat is ontstaan door het vertrek van series als House of Cards en Designated Survivor. Het is duidelijk dat politieke thrillers nog steeds in trek zijn, zoals blijkt uit het succes van The Night Agent, waarvan het tweede seizoen ook onderweg is.
Hoewel de exacte releasedatum van het tweede seizoen van The Diplomat nog niet is onthuld, is wel aangekondigd dat het vervolg nog dit jaar te zien zal zijn. Zodra de eerste trailer en verdere details, zoals de releasedatum, bekend worden, zullen we die natuurlijk met jullie delen. Blijf onze website daarom goed in de gaten houden voor verdere updates over het tweede seizoen van The Diplomat.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!