'The Night Agent'-ster Gabriel Basso deelt eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen

TV en Series
maandag, 19 februari 2024 om 16:26
xgad0q7cyu10jkz9veoqo6ps4cr
Netflix kondigde eerder al aan dat de opnames voor het langverwachte tweede seizoen van de hitserie The Night Agent van start zijn gegaan, maar nu deelt hoofdrolspeler Gabriel Basso, die opnieuw in de huid kruipt van FBI-agent Peter Sutherland, een inkijkje tijdens de opnames van het tweede seizoen.
In het eerste seizoen van The Night Agent werd Peter onverwacht betrokken bij een grootschalige samenzwering na een mysterieus telefoontje tijdens zijn nachtdienst. Het vervolgseizoen van The Night Agent lijkt nog spectaculairder te worden en zich ook buiten de landsgrenzen van de Verenigde Staten af te spelen.
Al blijkt dat niet uit de nieuwe beelden die Basso gisteren deelde op zijn persoonlijke Instagram-pagina. We zien de acteur al schietend in een voor opgebouwde set waaruit niet direct is op te maken om wat voor scène of locatie het zou gaan. De acteur lijkt vooral een kijkje achter de schermen te willen geven, waarbij onder de foto’s door de acteur geschreven staat: “Luisteren naar mensen die goed zijn in wat ze doen”.
De acteur deelt overigens wel vaker een kijkje achter de schermen, het is dan ook aan te raden om de acteur te volgen op Instagram. Zeker als je niets wilt missen van The Night Agent, wat wederom weer records lijkt te gaan breken gezien het aanhoudende enthousiasme wat er heerst rondom de serie.
Het eerste seizoen van The Night Agent werd warm ontvangen door Netflix-kijkers en werd uiteindelijk bekroond als een van de meest gestreamde series ooit op Netflix. Het was dus onvermijdelijk dat we een tweede seizoen van The Night Agent zouden krijgen. Wanneer de serie verder gaat, is nog niet helemaal duidelijk. Houd onze website in de gaten voor meer updates over het tweede seizoen van The Night Agent. Kijk jij uit naar nieuwe avonturen van Peter Sutherland?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!