Makers van Netflix-serie 'The Night Agent' geven kijkje achter de schermen

TV en Series
maandag, 25 maart 2024 om 9:00
hgsv1g5vum7arbzvpksuthwmbr0
Het is alweer een jaar geleden sinds The Night Agent zijn intrede maakte op Netflix en direct kijkers over de hele wereld wist te grijpen. Om dit jubileum te vieren, deelt het team achter de show enkele foto's van achter de schermen van de opnames van het nieuwe seizoen, die momenteel in volle gang zijn.
The Night Agent was de grootste debuutshow van Netflix in 2023, nipt winnend van Queen Charlotte: A Bridgerton Story, wat een vernieuwing op 29 maart 2024 teweegbracht, slechts een week na de première op 23 maart. De show stond 10 weken lang in de wereldwijde top 10-lijst en trok tussen januari en juni 2023 maar liefst 812 miljoen kijkuren wereldwijd.
De opnames voor het tweede seizoen liepen aanzienlijk vertraging op vanwege de stakingen, maar momenteel is de productie in volle gang, waarbij het filmen al is afgerond voor het Bangkok-gedeelte van het tweede seizoen. De huidige verwachte afrondingsdatum voor de show is 10 juni 2024, waarbij seizoen 2 pas in 2025 op Netflix zal verschijnen.
Ter ere van het eenjarig bestaan van de serie werd er onlangs een feestje gevierd op de set. Cast en crew kwamen samen om dit bijzondere moment te vieren, waarbij herinneringen werden opgehaald aan het succes van het eerste seizoen en werd er vooruit gekeken naar wat seizoen 2 te bieden heeft. De acteurs en de productiecrew deelden hun dankbaarheid voor de steun van de fans en keken uit naar het delen van meer opwindende verhalen in het komende seizoen.
Met seizoen 2 waarvan de productie momenteel in volle gang is, belooft The Night Agent opnieuw de kijkers te boeien met zijn spannende verhaallijnen, intrigerende personages en verrassende wendingen. Kijk jij uit naar het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie? Houdt in iedergeval het X/Twitter account van The Night Agent Writers in de gaten voor meer updates over de serie!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!