Nieuwe gruwelijke horrorfilm 'In a Violent Nature' is een unieke slasher met een twist

Films
maandag, 25 maart 2024 om 12:00
ezrnmyutcxpwqxwqqy1fxoqg1b3
IFC Films heeft de officiële trailer uitgebracht voor de brute horrorfilm In a Violent Nature. De film beleefde zijn première op het Sundance Film Festival eerder dit jaar en oogstte lovende kritieken waarin het werd geprezen als een unieke horrorfilm die wordt beschreven als "een unieke slasher met een twist”.
De gimmick van de film is dat alles wordt getoond vanuit het perspectief van de moordenaar - waarbij hij wordt gevolgd terwijl hij rondgaat en mensen neermaait. Deze iconische nieuwe horror volgt een ondood, vraatzuchtig, zombieachtig monster terwijl het zijn weg baant door een afgelegen bos. Met in de hoofdrollen Ry Barrett, Andrea Pavlovic, Cameron Love, Reece Presley, Liam Leone, Charlotte Creaghan, Lea Rose Sebastianis en Sam Roulston.
Wanneer een medaillon wordt meegenomen uit een ingestorte brandtoren in het bos waarin het rottende lijk van Johnny begraven ligt, wordt een wraakzuchtige geest aangewakkerd door een gruwelijke misdaad van 60 jaar geleden, en wordt zijn lichaam opnieuw tot leven gewekt. Het monster richt zich op een groep vakantievierende tieners die verantwoordelijk zijn voor de diefstal en gaat systematisch over tot het afslachten van hen - samen met alles en iedereen die zich op zijn pad bevindt.
In a Violent Nature is zowel geschreven als geregisseerd door genre-filmmaker Chris Nash, die zijn regiedebuut maakt na vele eerdere korte films. Hij werkt ook op het gebied van speciale effecten en was de supervisor van de creature effects in Psycho Goreman. De film beleefde zijn première op het Sundance Film Festival 2024 in de Midnight-sectie. IFC zal Nash's In a Violent Nature vanaf 31 mei vertonen in Amerikaanse bioscoopzalen; het is nog niet duidelijk of de unieke horrorfilm ook in Nederland te zien zal zijn. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!