Nieuwe bovennatuurlijke Netflix-serie 'Nightmares and Daydreams' heeft een releasedatum te pakken

TV en Series
maandag, 22 april 2024 om 21:30
nightmaresdaydreams netflix 2024 01 182
Begin dit jaar kondigde Netflix de nieuwe bovennatuurlijke thrillerserie aan van de Indonesische filmmaker Joko Anwar (bekend van Satan's Slaves en Impetigore). De streamingdienst heeft nu officieel de releasedatum vastgesteld voor de gloednieuwe serie, Nightmares and Daydreams, waarbij de cast bestaat uit maar liefst 65 acteurs. Netflix kondigt de serie aan als een "bovennatuurlijke thrillerserie die laat zien dat er niet per se een rationele verklaring is voor elke gebeurtenis."
De officiële beschrijving van de serie luidt: "Een bovennatuurlijke sci-fi-serie over gewone mensen die vreemde verschijnselen tegenkomen die mogelijk sleutels zijn tot het antwoord op het ontstaan van onze wereld en de dreiging waarmee we binnenkort te maken zullen krijgen. Personages en verhaallijnen zullen verweven zijn als puzzelstukjes, en het grote geheel zal enorm indrukwekkend zijn."
Anwar's Nightmares and Daydreams heeft een indrukwekkende cast van 65 acteurs, waaronder geprezen sterren als Ario Bayu, Marissa Anita, Asmara Abigail, Fachry Albar, Lukman Sardi, Nirina Zubir, Yoga Pratama en Sita Nursanti.
Eerste geruchten over de serie staken in 2022 al de kop op, waarbij Deadline meldde dat Nightmares and Daydreams meerdere verhaallijnen zou volgen waarin gewone mensen vreemde, griezelige verschijnselen tegenkomen. "Indonesië zit boordevol unieke en buitengewone verhalen. Ik ben altijd enthousiast om de kans te krijgen deze verhalen aan een breder publiek te presenteren," vertelde Anwar ten tijde van de aankondiging.

NIGHTMARES AND DAYDREAMS Supernatural sci-fi Netflix Original Series. Sutradara: Joko Anwar, Randolph Zaini, Ray Pakpahan, Tommy Dewo. Penulis: Joko Anwar, Tia Hasibuan, Rafki Hidayat. Tunggu daftar lengkap para pemainnya, ya. Produksi Come and See Pictures.…

403
Reply
De nieuwe zeven afleveringen tellende thrillerserie gaat op 14 juni wereldwijd in première op Netflix. “De serie is geïnspireerd door mijn nieuwsgierigheid en fascinatie voor buitenaardse verhalen. Ik ben ingegaan op het intrigerende concept van buitenaardse wezens die niet ver van ons verwijderd zijn,” aldus de regisseur in gesprek met Netflix. Bekijk hieronder de officiële aankondigingsvideo van Nightmares and Daydreams.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!