Netflix voegt twee hartverwarmende hondenfilms toe met Frozen-stemacteur Josh Gad

Films
woensdag, 24 april 2024 om 23:00
wjlkcsrzya1hhsk4xojmhmxxafz
Voor alle hondenliefhebbers heeft Netflix vandaag een geweldige traktatie toegevoegd. De streamingdienst heeft twee familiefilms in de aanbieding en komt met zowel A Dog's Purpose als het vervolg A Dog's Journey, beide gebaseerd op de populaire romans van W. Bruce Cameron.
In A Dog's Purpose, geregisseerd door Lasse Hallström, volgen we het leven van Bailey, een intelligente hond met de herkenbare stem van Josh Gad. De acteur ken je misschien van zijn rol als Olaf in de Disney Frozen-films.
Het verhaal begint in de jaren 50, waar een dakloze hond zich afvraagt wat de zin van het leven is. Na verschillende levens en bijzondere ontmoetingen vindt Bailey zijn ware bestemming als trouwe metgezel van de jonge Ethan Montgomery, gespeeld door Dennis Quaid. Hun band groeit uit tot het hart van dit aangrijpende verhaal over liefde en verlies.
Het vervolg, A Dog's Journey, geregisseerd door Gail Mancuso, pakt de draad weer op met Bailey, die nu een Sint-Bernard/Australische herder is, en samenwoont met Ethan, zijn vrouw Hannah en hun familie op een boerderij in Michigan. Wanneer Bailey's gezondheid achteruitgaat, belooft Ethan hem dat hij zal waken over CJ, de kleindochter van Hannah.
Beide films zijn gebaseerd op de bestseller-romans van W. Bruce Cameron en brengen een krachtige boodschap over de onvoorwaardelijke liefde en de unieke band tussen mens en hond. A Dog's Purpose en A Dog's Journey zijn nu te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!