Bovennatuurlijke Netflix-serie 'Dead Boy Detectives' vanaf vandaag nieuw op Netflix

TV en Series
donderdag, 25 april 2024 om 9:00
dbd 101 16102021 0185 r
Bereid je voor om in de griezelige wereld van het hiernamaals te duiken met Netflix' nieuwste aanwinst, Dead Boy Detectives, die vanaf vandaag zijn debuut maakt. Deze 8-delige bovennatuurlijke serie belooft het publiek te boeien met een mix van mysterie en geestelijke intrige die zich afspeelt in het The Sandman-universum.
In tegenstelling tot je typische tienerdetectives worden Edwin en Charles niet beperkt door de grenzen van het leven. Geboren decennia na elkaar en verenigd in de dood, hebben ze ervoor gekozen om op aarde te blijven om kwaadaardige krachten te bestrijden. Vergezeld door de helderziende Crystal, gespeeld door de bekwame Kassius Nelson, en haar vriend Niko, vertolkt door de getalenteerde Yuyu Kitamura, wagen de Dead Boy Detectives zich in de donkerste hoeken van het sterfelijke rijk, waar ze heksen, monsters en bovennatuurlijke verschijnselen trotseren.
Dead Boy Detectives is niet alleen een nieuwe serie, maar ook een terugkeer naar het geliefde The Sandman-universum. De personages zijn oorspronkelijk bedacht door Gaiman en Wagner in 1991 en worden nu nieuw leven ingeblazen op het kleine scherm. De serie belooft een mix van mysterie, spanning en nostalgie te bieden voor fans van bovennatuurlijke verhalen.
De serie staat al geruime tijd op de planning. In 2021 zou de serie uitkomen op HBO Max, bedoeld als een mogelijke spin-off van Doom Patrol. Echter, vorig jaar werd besloten om de serie over te plaatsen van HBO Max naar Netflix en bevestigde auteur Gaiman dat de serie zich zou afspelen in hetzelfde universum als The Sandman.
Met een getalenteerde cast en een ervaren productieteam achter de schermen, waaronder co-showrunners Steve Yockey en Beth Schwartz, en uitvoerende producenten Greg Berlanti, Jeremy Carver en Sarah Schechter, lijkt Dead Boy Detectives klaar te zijn om kijkers mee te nemen op een spannende reis door het bovennatuurlijke. Bekijk hieronder de officiële teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!