Nieuwe dramaserie over waargebeurde vliegtuigkaping deze week te zien op Netflix

TV en Series
maandag, 08 april 2024 om 20:00
sav 102 sc216c s 24 r
Netflix komt op 10 april met de nieuwe aangrijpende serie The Hijacking of Flight 601, geregisseerd door Camilo Prince en Pablo González, bekend van onder andere The Great Heist. Deze nieuwe serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de langste vliegtuigkaping in de Latijns-Amerikaanse geschiedenis.
Het verhaal draait om twee gewapende kapers die dreigen het vliegtuig op te blazen, tenzij de Colombiaanse regering 50 politieke gevangenen vrijlaat en een grote som losgeld betaalt. Wanneer de politieke leiders weigeren te onderhandelen, nemen de kapers drastische beslissingen die de veiligheid van de gijzelaars in gevaar brengen terwijl het vliegtuig stuurloos rondvliegt.
Te midden van de dreigende horror op grote hoogte moeten de kapitein en twee moedige stewardessen vechten om de gijzelaars veilig terug aan de grond te krijgen en de kapers proberen te slim af te zijn terwijl ze ook nog eens moeten onderhandelen met de autoriteiten.
Met een cast bestaande uit onder andere Mónica Lopera, Christian Tappan, Ángela Cano, Enrique Carriazo, Marcela Benjumea en vele anderen, belooft The Hijacking of Flight 601 kijkers aan de buis gekluisterd te houden. De serie, geproduceerd door Miracol Media, zal bestaan uit 6 afleveringen en is gefilmd op locatie in Bogotá en Cali, Colombia. Dit adembenemende drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen
The Hijacking of Flight 601 is niet alleen een spannende dramaserie, maar ook een eerbetoon aan de moed van degenen die betrokken waren bij deze echte gebeurtenis. Met een krachtig verhaal, boeiende personages en een getalenteerde cast en crew, lijkt na het succes van The Society of the Snow een nieuwe Latijns-Amerikaanse parel zich aan te bieden op Netflix.
The Hijacking of Flight 601 is vanaf aankomende woensdag, 10 april, te zien op Netflix. Bekijk hieronder de spannende trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!