Nieuw seizoen van waanzinnig goede thrillerserie 'Severance' eindelijk in aantocht

TV en Series
donderdag, 25 april 2024 om 17:00
ghoklbc2esqq3sxm0zccl3bzpfz
Het langverwachte tweede seizoen van Severance is eindelijk in aantocht. De opnames zijn achter de rug en nu is het uitkijken naar de eerste trailer en een exacte releasedatum van de hitserie op Apple TV+. De productie liep maanden vertraging op als gevolg van de Hollywood-stakingen.
Severance volgt Mark Scout (Adam Scott), een werknemer bij het mysterieuze Lumon Industries, waarvan de werknemers een "severance"-procedure hebben ondergaan die hun herinneringen chirurgisch verdeelt tussen hun werk- en privélevens. Het experiment in de balans tussen werk en leven wordt in twijfel getrokken wanneer Mark zichzelf in het middelpunt van een ontvouwend mysterie bevindt dat hem dwingt de ware aard van zijn werk en zijn eigen identiteit onder ogen te zien.
Severance is gecreëerd door Dan Erickson en wordt geregisseerd door Ben Stiller. Naast Adam Scott zijn ook Patricia Arquette, Britt Lower, Zach Cherry, John Turturro, Tramell Tillman, Christopher Walken, Jen Tullock, Michael Chernus en Dichen Lachman te zien in de serie.
Het eerste seizoen van Severance werd genomineerd voor maar liefst 14 Emmy's, waaronder die voor beste dramaserie en hoofdrolspeler, en won er uiteindelijk twee voor de vormgeving van de titelsequentie en muziekcompositie. Met de hernieuwde productie van het langverwachte tweede seizoen lijken fans van de serie vol spanning uit te kijken naar wat de toekomst brengt voor Mark Scout en zijn team bij Lumon Industries.
Mocht je nou écht niet kunnen wachten op het vervolg van de bekroonde hitserie, via onder andere Pathé Thuis kun je de film Corner Office uit 2023 bekijken, met Jon Hamm en Danny Pudi. De film brengt een soortgelijk mysterieus kantoorsfeertje naar voren en is een ideale zoethouder in afwachting van het tweede seizoen van Severance!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!