Videoland deelt officiële trailer van nieuwe Nederlandse misdaadserie 'Jackson & Malone'

TV en Series
vrijdag, 14 juni 2024 om 9:00
malone
Vanaf vrijdag 19 juli kunnen kijkers op Videoland genieten van de nieuwe zesdelige komische misdaadserie Jackson & Malone. De serie, speelt zich af in het pittoreske dorpje Spulne, waar drie bejaarde vrouwen op brute wijze zijn vermoord. Om deze schokkende misdaden op te lossen, wordt een beroep gedaan op het zwaarste geschut: detectives Jackson (Hans Teeuwen) en Malone (Kevin Janssens) van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding.
Jackson & Malone wordt omschreven als een absurdistische crimekomedie en combineert elementen van het mysterieuze universum van Twin Peaks met de losse structuur van The Big Lebowski en de intense stijl van Tarantino’s nouvelle violence. Het resultaat is een serie die op een bijzondere en onverwachte manier innemend, spannend en grappig is.
Naast Hans Teeuwen en Kevin Janssens bestaat de cast van Jackson & Malone uit Peter van de Witte, Sanne Samina Hanssen, Jan Bijvoet, Tom van Dyck, Porgy Franssen, Leny Breederveld en Beppie Melissen. De serie is geproduceerd door Kaap Holland Series.
Regisseur Max Porcelijn, bekend van Plan C, heeft alle afleveringen geregisseerd en brengt met zijn ervaring een unieke visuele stijl en narratieve structuur aan de serie. Teeuwen heeft aangegeven dat er met veel bevlogenheid en talent aan de serie is gewerkt, wat duidelijk te zien is in het eindresultaat. “Het resultaat is spannend, grappig, mysterieus en meeslepend,” aldus Teeuwen.
Jackson & Malone is vanaf vrijdag 19 juli in zijn geheel te streamen bij Videoland. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!