Prime Video deelt eerste exclusieve beelden van nieuwe komedieserie 'De Tatta's'

TV en Series
woensdag, 29 mei 2024 om 17:30
credits wessel de groot 4
Prime Video heeft tijdens de eerste editie van Prime Video Presents Nederland exclusieve beelden onthuld van De Tatta's: de serie, een zesdelige Nederlandse serie die een vervolg vormt op de succesvolle gelijknamige films over de familie Van Kampen, ook wel bekend als De Tatta's.
De serie, geregisseerd door Jamel Aattache en geproduceerd door Brabant Films en Talent United, wordt opnieuw een hilarisch avontuur vol verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag.
In De Tatta's: de serie volgen we de familie Van Kampen terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe levensstandaard in een multiculturele wijk. Financiële uitdagingen dwingen hen om op creatieve wijze rond te komen, wat leidt tot komische situaties en bizarre avonturen. Van het runnen van een knotsgekke pakketdienst tot het hosselen in de Hollandwijk, de Tatta's tonen keer op keer hun veerkracht en humor in het omgaan met tegenslagen.
Bekende gezichten uit de films, waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke, keren terug in hun vertrouwde rollen. Opmerkelijk is de vervanging van Leonie ter Braak door Elisa Beuger, hoewel de reden hiervoor niet bekend is gemaakt door Prime Video.
Het nieuws van de serie volgt op het grote succes van de eerste twee films, waarvan De Tatta's vorig jaar het Gouden Kalf won. Regisseur Jamel Aattache trok met zijn film gedurende een jaar de meeste bioscoopbezoekers, wat de hoge verwachtingen voor de serie alleen maar versterkt.
De serie verschijnt later dit jaar op Prime Video, een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Daarnaast heeft de streamingdienst nog meer Nederlandse komedie-content aangekondigd, zoals het derde seizoen van LOL: Last One Laughing, de nieuwe internationale komediefilm Krazy House van de makers van New Kids, en nog veel meer! Bekijk hieronder de eerste beelden van De Tatta's: de serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!