George Clooney en Brad Pitt na zestien jaar herenigd in de nieuwe bioscoopfilm 'Wolfs'

Trailers
woensdag, 29 mei 2024 om 18:30
ulgcg6sllkfcgi0yvrtysvv6tco
Na een afwezigheid van 16 jaar bundelen George Clooney en Brad Pitt opnieuw hun krachten in de nieuwe actiekomedie Wolfs. De twee Hollywood-iconen spelen twee 'fixers' die worden ingehuurd voor dezelfde klus.
De trailer onthult een scène waarin Clooney's personage een vrouw (gespeeld door Amy Ryan) benadert die hulp nodig heeft bij het wegwerken van een lijk. Vastberaden verklaart hij: "Er is niemand die kan wat ik kan." Echter, al snel komt Pitt's personage, ook een 'fixer', tevoorschijn, wat tot enige ongemakkelijke verwarring leidt wanneer hij beweert te zijn gestuurd om hetzelfde probleem op te lossen. Als twee eenzame wolven worden de twee 'fixers' gedwongen om samen te werken wanneer blijkt dat de vermeende dode man nog leeft en er een tas vol drugs wordt ontdekt.
Wolfs wordt geregisseerd door Jon Watts, bekend van zijn werk aan de Marvel's Spider-Man trilogie. Watts heeft niet alleen het scenario geschreven, maar ook de film geregisseerd en geproduceerd. Naast Clooney en Pitt zullen ook Amy Ryan, Austin Abrams en Poorna Jagannathan ondersteunende rollen vertolken.
Clooney en Pitt schitterden samen in de Ocean's Eleven filmtrilogie, gevolgd door de bioscoopfilm uit 2008 Burn After Reading. Sindsdien hebben de twee Hollywood-iconen elkaar niet meer getroffen op een filmset. Met Wolfs komt hier na zestien jaar eindelijk een einde aan.
Wolfs draait vanaf 20 september in de Nederlandse bioscoopzalen en zal uiteindelijk beschikbaar zijn om te streamen via Apple TV+. Bekijk hieronder de trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!