Mickey Mouse en Winnie the Pooh zaaien dood en verderf in een nieuwe horrorfilm

Films
donderdag, 02 mei 2024 om 16:00
xdh6qd7g7lnuare5mbiyiwe7zej
In de filmwereld is de afgelopen jaren een opmerkelijk fenomeen opgedoken: geliefde kinderfiguren worden plotseling ondergedompeld in het horrorgenre. Dit komt doordat iconen zoals Winnie de Pooh, Peter Pan, Bambi en zelfs Mickey Mouse nu publiek domein zijn, waardoor filmmakers vrij zijn om hen in duistere situaties te plaatsen.
Een van de opmerkelijke projecten die hieruit voortkomen, is Mickey vs. Winnie, een nieuwe horrorfilm die officieel is aangekondigd en wordt geregisseerd door Glenn Douglas Packard en geproduceerd door Untouchables Entertainment in samenwerking met iHorror. Packard, bekend van zijn werk aan Pitchfork en genomineerd voor een Emmy als choreograaf, leidt dit angstaanjagende verhaal op basis van zijn eigen originele scenario.
De film vertelt het verhaal van twee veroordeelden uit de jaren 1920 die naar een vervloekt bos vluchten en daar een grimmig lot tegemoet gaan. Een eeuw later, wanneer een groep onschuldige vrienden een Airbnb-uitje maakt in hetzelfde bos, worden ze geconfronteerd met angstaanjagende verschijningen van Mickey Mouse en Winnie de Poeh, volledig verdraaid door de duistere invloed van het bos.
Mickey vs. Winnie belooft een nachtmerrieachtige mix van geweld en gruwel terwijl de vrienden hun eens zo geliefde kinderfiguren tegemoet treden, nu veranderd in monsters. Tegen de achtergrond van het vervloekte bos komen Mickey en Winnie in een gruwelijke confrontatie, waarbij hun gevecht de omgeving besmeurt met een tableau van bloed.
Deze nieuwe horrorfilm staat los van de Blood and Honey-franchise, waarvan meerdere films zijn aangekondigd en Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 later deze maand in de bioscoopzalen verschijnt. Het is dus afwachten hoe de makers van Mickey vs. Winnie qua ontwerp uitpakken en in hoeverre het lijkt op de inmiddels tot cult-film verheven Blood and Honey-films.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!
mickey vs