Een bloeddorstige Bambi is uit op wraak in de eerste trailer van 'Bambi: The Reckoning'

Films
donderdag, 04 april 2024 om 15:30
6ebphkx700rmqsrek2hexgageom
Het geluid van krakende takken in het bos, het fluisteren van een jager, en dan een angstaanjagende verschijning - de eerste teasertrailer van Bambi: The Reckoning is gearriveerd. De nieuwe film neemt het publiek mee op een angstaanjagende reis door het bos, gebaseerd op het klassieke verhaal Bambi, a Life in the Woods van Felix Salten, die eerder de inspiratie vormde voor de iconische Disney-film uit 1942.
De film is onderdeel van het Twisted Childhood Universe, een gedurfd project dat de geliefde kinderfiguren uit het publieke domein in een angstaanjagende nieuwe context plaatst. Dit universum begon met Winnie-the-Pooh: Blood and Honey in 2023 en heeft nu zijn angstaanjagende blik gericht op Bambi, Peter Pan, en nog vele anderen.
De teaser, samengesteld uit twee sinistere scènes, biedt een voorproefje van de spanning die komen gaat. Het volgt twee jagers, waarvan er één ogenschijnlijk betrokken is bij het noodlottige moment waar Bambi's moeder werd neergeschoten. Daarnaast zien we een volwassen en meedogenloze Bambi die zijn krachtige gewei gebruikt om een auto omver te werpen, mogelijk die van de jagers.
Bambi: The Reckoning volgt na het eerdere succes van Winnie the Pooh: Blood and Honey, die ondanks zijn lage cijfers toch een financieel succes wist te worden. Iets wat voor de makers reden genoeg was om alweer aan de slag te gaan met vervolgfilms waarbij we binnenkort Blood and Honey 2 in de bioscoop kunnen verwachten en er zelfs ook al een derde deel is aangekondigd.
De makers komen ook nog met Poohniverse, een crossoverfilm waarbij alle moordlustige kinderfiguren elkaar treffen in een grote film, vergelijkbaar met The Avengers. Tot het zo ver is kunnen we dus eerst nog gaan genieten van de nieuwe Blood and Honey film en kunnen we ons gaan opmaken voor Bambi: The Reckoning. Bekijk hieronder de eerste teaser!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!