'Winnie the Pooh: Blood and Honey 3' officieel aangekondigd inclusief nieuwe personages

Films
donderdag, 28 maart 2024 om 21:00
winnie the pooh blood and honey st 9 jpg sd high
De eerste recensies van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2, het vervolg op de controversiële en veelbesproken Slasher met in de hoofdrol een doorgedraaide, moordlustige versie van de doorgaans vrolijke, gele kindervriend, zijn verrassend hoog. Waarschijnlijk reden genoeg voor de makers om al direct een derde deel aan te kondigen.
Rhys Frake-Waterfield en Scott Chambers van het productiebedrijf Jagged Edge Productions, verantwoordelijk voor de horrorfilms, hebben bevestigd dat ze werken aan een derde Blood and Honey-film. De makers laten weten een groter budget te hebben dan de vorige films en tevens nieuwe personages te introduceren uit de oorspronkelijke Winnie-the-Pooh-verhalen, waaronder Konijn, Knorretje en Woezel en Pip. Allemaal – uiteraard – in een bloeddorstige variant.
Ondanks slechte recensies werd de originele Winnie-the-Pooh: Blood and Honey een onverwachte kaskraker en wist het behoorlijk wat tongen los te maken begin vorig jaar, waarbij A. A. Milne's geliefde beer veranderde in een wilde, hamer-zwaaiende seriemoordenaar. Gemaakt voor minder dan $50.000, verdiende het een ongelooflijke $5,2 miljoen wereldwijd, een van de beste budget-tot-box office-verhoudingen in de filmgeschiedenis.
Het nieuws van een derde Blood and Honey-film komt ook slechts een week nadat Jagged Edge hun low-budget horrorversie van Avengers: Infinity War onthulde in Poohniverse: Monsters Assemble, een crossover-film waarin personages uit Winnie-the-Pooh: Blood and Honey en diverse andere aankomende titels uit het zogenaamde Twisted Childhood Universe samenkomen. Naast Winnie zal de film moordlustige versies van figuren bevatten, waaronder Bambi, Tinkerbell, Pinokkio, Peter Pan, Teigetje, Knorretje, de Gekke Hoedenmaker en Doornroosje.
Poohniverse staat gepland voor release in 2025. Of het in productie gaat vóór Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3 is nog niet bekend. Blood and Honey 2 is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram! Steun Sid via BackMe: en volg zijn Telegram-kanaal!