Blood and Honey-makers komen met crossover-film 'Poohniverse: Monsters Assemble'

Films
maandag, 18 maart 2024 om 17:10
p4inku77iutg1o1a5n3y9vqeegq
De filmmakers achter het succes van Winnie the Pooh: Blood and Honey zijn terug met een nieuw project dat Winnie the Pooh samenbrengt met andere iconische personages zoals Bambi, Tinkerbell en Peter Pan, allen getransformeerd tot moordlustige monsters.
Geïnspireerd door het blockbuster-format van Avengers: Infinity War, komen de makers nu met Poohniverse: Monsters Assemble. De film zal een verontrustende mix van horror en actie bieden, met epische confrontaties tussen de angstaanjagende incarnaties van bekende kinderhelden.
Deze nieuwe toevoeging aan het horrorgenre is onderdeel van de ambitieuze plannen van Jagged Edge Productions om een gedeeld filmuniversum te creëren, genaamd de Twisted Childhood Universe. Regisseur Rhys Jake-Waterfield, bekend van zijn werk aan eerdere delen in de franchise, staat klaar om het publiek opnieuw te verrassen met een verontrustende en meeslepende horrorervaring die sterk knipoogt naar de Avengers-films.
Hoewel details over het plot van Poohniverse nog schaars zijn, beloven de makers in ieder geval een intense mix van spanning en horror, met intrigerende conflicten tussen de monsters en hun menselijke tegenstanders. De terugkeer van sleutelcastleden, waaronder Scott Chambers als Christopher Robin en Megan Plactio als Wendy Darling, zorgt voor een naadloze voortzetting van de franchise en biedt fans een vertrouwde ervaring vergelijkbaar met de Blood and Honey-films.
De eerste poster is zojuist exclusief onthuld door Variety, maar verder dan dat is het nog even afwachten wat dit nieuwe horrorproject ons te bieden heeft. De makers gaan in ieder geval all-out en het is nu afwachten op de eerste trailer van dit knotsgekke horrorproject. Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 klopt ook al op de deur. Het vervolg van de film waar al deze gekkigheid mee begon is vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscoopzalen te zien.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!