'Blood and Honey'-makers lanceren eigen filmuniversum: The Twisted Childhood Universe

Films
zondag, 03 maart 2024 om 18:06
pooh
De makers van Winnie the Pooh: Blood and Honey komen binnenkort met het langverwachte vervolg op deze veelbesproken slasher. Daarnaast werken ze aan een aantal andere kindervrienden die een bloeddorstige adaptatie krijgen en onthullen daarmee een waar universum van horroradaptaties met ‘The Twisted Childhood Universe’. Hieronder valt onder andere de onlangs aangekondigde horroradaptatie van Bambi, maar ook zullen Peter Pan en Pinokkio een horrormetamorfose ondergaan.
Via X/Twitter is via het account van Blood and Honey 2 een onthulling gedaan. De makers, Jagged Edge Production, laten weten wat voor producties nog meer in de pijplijn zitten. Naast Winnie the Pooh, Bambi, Peter Pan en Pinokkio werken de makers aan nóg een film. De aankondiging onthult eveneens dat de makers dit op 22 maart bekend zullen maken.
De nieuwe film bevestigt gelijk een zowaar multiverse zoals we die kennen van Marvel en Star Wars. Alle aangekondigde slasherfilms zullen vallen onder het zogeheten 'The Twisted Childhood Universe’, wat uiteraard komisch bedoeld is, maar desalniettemin aangeeft dat Winnie the Pooh: Blood and Honey de deuren heeft geopend naar nog meer horroradaptaties van iconische kindervrienden.
De aankondiging heeft al voor de nodige speculatie gezorgd, waarbij de meest voor de hand liggende kandidaat Steamboat Willie zal zijn. Deze is vanaf 1 januari van dit jaar in het publieke domein terechtgekomen. Wat het ook gaat worden, het zal ongetwijfeld weer voor de nodige ophef zorgen. Ben jij benieuwd waar de makers op 22 maart mee op de proppen komen? Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 draait vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!