Mogelijke terugkeer van Johnny Depp als Captain Jack Sparrow komt steeds dichterbij

Films
maandag, 04 maart 2024 om 9:03
vv5a8u6e40kyh0hp6huamagzrai
Na de aankondiging van Disney om door te gaan met Pirates of the Caribbean 6, ondanks de onzekerheid rondom Johnny Depps terugkeer naar de franchise, ontstaat er nu hoop op een mogelijke reprise van de iconische rol van Captain Jack Sparrow. Disney lijkt serieus te overwegen om Depp in te schakelen, zij het met een twist - een ondersteunende rol in plaats van de gebruikelijke hoofdrol.
Volgens ingewijden overweegt Disney om Johnny Depp terug te brengen als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean 6. Het enthousiasme wordt echter getemperd door het feit dat Disney het roer wil omgooien en een nieuwe generatie acteurs wil introduceren om de franchise voort te zetten. Deze strategie zou betekenen dat Depp, indien hij instemt met de rol, slechts een bijrol zal hebben in de langverwachte film.
De geruchten worden ondersteund door rapporten van betrouwbare bronnen, waaronder de bekende scooper Daniel RPK. Disney zou actief bezig zijn met het scouten van jong talent om de leiding te nemen in Pirates of the Caribbean 6. Barbie-ster Margot Robbie en mogelijk Ayo Edebiri worden genoemd als potentiële hoofdrolspelers die de fakkel zouden overnemen van Depp.
Producent Jerry Bruckheimer heeft publiekelijk zijn interesse geuit in de terugkeer van Depp als Jack Sparrow, maar het blijft afwachten of de deal daadwerkelijk gesloten wordt. De keuze om Depp in een ondersteunende rol te plaatsen roept vragen op over de algehele waarde en impact van zijn terugkeer, met de nadruk op de inzet en tijdsinvestering die hiermee gepaard gaan.
Een bron dicht bij Johnny Depp heeft laten weten dat de acteur openstaat voor samenwerking met Disney, ondanks eerdere controverses. Zelfs een voormalig Disney-executive gelooft dat Depps terugkeer als Jack Sparrow een winstgevende zet zou zijn, gezien zijn onbetwiste sterrenkracht en de blijvende populariteit van de Pirates of the Caribbean-franchise.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!