'The Bear'-ster Ayo Edebiri in beeld voor rol in vrouwelijke 'Pirates of the Caribbean'-film

Films
dinsdag, 06 februari 2024 om 14:49
6g6kgnd3iqhmy2ezntvnsaupp1n
Actrice Ayo Edebiri, bekend van haar rol in The Bear, wordt volgens recente berichten overwogen voor de hoofdrol in de aankomende Pirates of the Caribbean-reboot van Disney. Hollywood-insider Daniel Richtman onthulde nieuwe informatie over de nog in ontwikkeling zijnde door vrouwen geleide Pirates-film bij Disney.
Ayo Edebiri zou de eerste keuze van de studio zijn voor de rol van Anne, een van de jonge piraten op zoek naar een verborgen schat. Haar bekendheid komt voort uit haar Emmy-winnende optreden als chef Sydney Adamu inThe Bear, evenals haar bijdragen aan films zoalsTheater CampenBottoms, en stemrollen in animatieseries zoalsSpider-Man: Across the Spider-Verse, enTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.
v1dh11yox9umrnte5lte9wkxjer 1140x570
Still 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' via TMDB
De zesde Pirates of the Caribbean-film kent een turbulente geschiedenis. Eerdere pogingen tot een reboot in 2018 en een vrouwelijke spin-off met Margot Robbie in 2020 waren niet succesvol. In 2022 bevestigde Jerry Bruckheimer, producent van de franchise, dat er aan twee scripts wordt gewerkt - één met Margot Robbie en één zonder. Ook het definitieve vertrek van Johnny Depp zorgde voor een smet op de franchise; de acteur zal niet terugkeren in zijn rol als Captain Jack Sparrow.
Pirates of the Caribbeanblijft een van Disney's meest winstgevende filmfranchises, met wereldwijde opbrengsten van meer dan $650 miljoen voor elke aflevering. Personages uit de films blijven relevant, met verschijningen in het videospelSea of Thievesen in dePirates of the Caribbean-attractie in Disneyland. Op dit moment is een releasedatum voor de zesdePirates of the Caribbean-film nog niet duidelijk.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!