Bizarre horrorfilm over een bloeddorstige Bambi krijgt Nederlandse bioscooprelease

Films
woensdag, 28 februari 2024 om 10:00
js2am1efcs87vnhjh1pusuk7y43
Binnenkort zullen de Nederlandse bioscoopzalen niet alleen gevuld zijn met de zoete geur van honing en de gruwelijke avonturen van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2, maar ook met de angstaanjagende hoefstappen van een ander iconisch personage uit onze jeugd: Bambi.
Ja, je leest het goed - Bambi is terug, en dit keer niet om bloemen te ruiken in het bos, maar om wraak te nemen in de bloederige horrorfilm Bambi: The Reckoning. Het beste nieuws? Filmdistributeur MCOfilm heeft getekend voor een Nederlandse bioscooprelease van de film. Zin in!
Het idee om klassieke kinderverhalen een duistere make-over te geven lijkt een trend te worden, en de makers van de film lijken vastbesloten om ons te laten huiveren voor wat eens een schattig en onschuldig hertje was. De film, geproduceerd door de briljante geesten achter Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, zal een nieuwe kijk bieden op het oorspronkelijke verhaal van Bambi, dat nu in het publieke domein ligt en dus vrijelijk mag worden gebruikt voor creatieve doeleinden.
In Bambi: The Reckoning worden een moeder en haar zoon achtergelaten in het bos na een auto-ongeluk. Maar dit is niet zomaar een gewoon bos; het is het terrein van een meedogenloos en bloeddorstig hert dat vastbesloten is om wraak te nemen voor de tragische dood van zijn moeder. De bossen zullen beven wanneer Bambi, nu getransformeerd tot een genadeloze moordmachine, jaagt op degenen die zijn duistere plannen proberen te dwarsbomen.
De cast van deze angstaanjagende film bestaat uit Roxanne McKee, Nicola Wright, Tom Mulheron, en Samira Mighty. Misschien niet de meest bekende namen, maar laten we eerlijk zijn, wie had verwacht dat Hollywood A-lister Tom Cruise zijn opwachting zou maken in een film waar Bambi de hoofdrol speelt als een wraakzuchtig hert?
Dan Allen, de regisseur van Bambi: The Reckoning, zal het verhaal tot leven brengen naar een script van Rhys Warrington. Regisseur Scott Jeffrey liet eerder in een interview doorschemeren dat Bambi wordt omgetoverd tot een "gemene moordmachine." Wanneer de film daadwerkelijk te zien zal zijn is nog onduidelijk. Volgens de laatste informatie kunnen we de film in ieder geval nog in 2024 verwachten. Houdt onze website in de gaten voor meer updates over Bambi: The Reckoning.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!