Netflix deelt eerste trailer van nieuwe veelbelovende Zweedse misdaadserie

TV en Series
maandag, 18 maart 2024 om 18:10
deliver me
Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de veelbelovende nieuwe Zweedse misdaadserie Deliver Me. De serie komt uit de pen van de makers achter de Netflix-serie Quicksand en vertelt een aangrijpend verhaal over vriendschap en rechtvaardigheid. De serie is vanaf 19 april te streamen.
Deliver Me duikt in de hartverscheurende nasleep van een tragische gebeurtenis: de dood van een veertienjarige jongen door toedoen van zijn beste vriend. Geplaatst tegen de achtergrond van een met sneeuw bedekt speelplein, biedt de trailer een huiveringwekkende glimp van een wereld waarin onschuld wordt vernietigd, met onbeantwoorde vragen en gebroken levens als gevolg.
Terwijl de sneeuw zachtjes valt, tegenover de harde realiteit van geweld, worden kijkers meegenomen in een verhaal dat de percepties van rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid uitdaagt. In de kern stelt Deliver Me een fundamentele vraag: wie is er werkelijk verantwoordelijk wanneer kinderen onuitsprekelijke daden begaan?
Achter de schermen staat een getalenteerd team van makers aan het roer van Deliver Me, waardoor de impact ervan verder reikt dan het scherm. Producenten Frida Asp en Fatima Varhos, bekend van hun werk aan Quicksand, bundelen opnieuw hun krachten om dit boeiende verhaal tot leven te brengen.
Bekroonde auteur Malin Persson Giolito maakt haar debuut als scenarioschrijver met Deliver Me, in samenwerking met schrijvers Alex Haridi en Amanda Högberg. De serie is geregisseerd door Anna Zackrisson, bekend van haar werk aan Snow Angels.
Door de lens van dit hartverscheurende verhaal confronteert de serie ons met de ongemakkelijke waarheid over hoe de samenleving worstelt met het idee van verloren onschuld. Het dwingt ons om de gevolgen van verwaarlozing, armoede en sociale vervreemding onder ogen te zien, en werpt een licht op de levens van degenen die door de mazen van een falend systeem glippen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!