Netflix deelt eerste trailer van 'Chaos Theory', een nieuwe Jurassic World-serie

TV en Series
donderdag, 28 maart 2024 om 22:00
jurassic world chaos theory n s1 e5 00 21 07 22pngjurassic world chaos theory n s1 e5 00 21 07 22jpg
Na de sluiting van het park, nadat het koninkrijk is gevallen, begint een nieuw tijdperk van chaos. Jurassic World: Chaos Theory, een nieuwe animatieserie, is binnenkort te zien op Netflix. De streamingdienst heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven van dit vervolg op Jurassic World: Camp Cretaceous.
De serie speelt zich af zes jaar na de gebeurtenissen in Camp Cretaceous. De leden van 'The Nublar Six' worstelen om hun weg te vinden buiten de eilanden, terwijl ze navigeren door een wereld die nu gevuld is met dinosaurussen en mensen die hen kwaad willen doen. Herenigd in de nasleep van een tragedie, bundelt de groep hun krachten alleen om te ontdekken dat ze op de vlucht zijn en worden meegesleurd in een wereldwijd avontuur.
Na de aankondiging van Jurassic World: Chaos Theory tijdens een Tudum-fanevenement in november, is nu de eerste volledige trailer te zien, die een paar bekende gezichten terugbrengt. Paul-Mikel Williams en Sean Giambrone hernemen officieel hun rollen uit Camp Cretaceous als respectievelijk Darius en Ben voor Chaos Theory, dat 10 afleveringen zal bevatten en op 24 mei op Netflix in première gaat.
De trailer opent met Darius, gespeeld door Williams, die nu 18 is en nog steeds toegewijd aan het beschermen van dinosaurussen. Darius is alleen en heeft zich teruggetrokken. “Dat was om een zeer specifieke reden en ik kijk ernaar uit dat mensen daar meer over te weten komen," legt Showrunner Scott Kreamer uit in gesprek met EW.
"Wat geweldig is aan Jurassic World Dominion (2022) is dat het een groot verhaal vertelt over hoe het eruit ziet met dinosaurussen in de wereld. Nou, hoe ziet dat eruit voor een gewoon persoon?" vraagt Kreamer zich af, die Chaos Theory samen met Aaron Hammersley runt.
De trailer belooft een spannend en avontuurlijk verhaal, terwijl Darius, Ben en hun vrienden van 'The Nublar Six' geconfronteerd worden met de gevaren van een wereld die gedeeld wordt met prehistorische wezens. Jurassic World: Chaos Theory is vanaf 24 mei te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram! Steun Sid via BackMe: en volg zijn Telegram-kanaal!