The Nerd Shepherd

Van Rocky tot Rambo: “Sly” onthult Sylvester Stallone’s iconische carrière in Netflix-documentaire

Still 'First Blood' via TMDB

Sylvester Stallone, de legendarische Hollywood-acteur bekend van zijn iconische rollen in films zoals Rocky en First Blood, krijgt zijn eigen Netflix-documentaire. Met de titel “Sly” zal de documentaire Stallone’s bijna vijftigjarige carrière in de filmindustrie belichten, waarbij zijn opmerkelijke optredens en de personages die hij tot leven heeft gebracht centraal staan.

De timing van deze aankondiging is opvallend, aangezien deze kort volgt op de release van “Arnold”, een docuserie over Stallone’s voormalige concurrent en mede-actieheld, Arnold Schwarzenegger. “Sly” onderscheidt zich echter door de vorm van een speelfilm aan te nemen, waardoor het een meeslepende ervaring biedt voor de kijkers.

LEES OOK | Actie, spanning en intrige komen samen in explosieve actiefilm met Liam Neeson – Bekijk nu de trailer van “Retribution”!

De documentaire is in goede handen, met regisseur Thom Zimny, bekend van zijn werk aan documentaires over Bruce Springsteen en Johnny Cash, aan het roer. Zimny’s expertise suggereert dat “Sly” een intieme en boeiende verkenning zal bieden van Stallone’s leven en carrière.

Hoewel een exacte releasedatum nog moet worden aangekondigd, kunnen fans verwachten dat “Sly” in november 2023 op Netflix zal verschijnen. Terwijl de spanning toeneemt, kijken kijkers reikhalzend uit naar de kans om dieper inzicht te krijgen in de buitengewone reis van een van Hollywoods meest langdurige actiehelden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen