The Nerd Shepherd

Actie, spanning en intrige komen samen in explosieve actiefilm met Liam Neeson – Bekijk nu de trailer van “Retribution”!

Still 'Retribution' via TMDB

Liam Neeson schittert in een nieuwe actiefilm genaamd “Retribution”, zojuist heeft THR.com de eerste trailer vrijgegeven. Retribution is een remake van de Spaans- en Franstalige film El Desconocido uit 2015, waarin een man geconfronteerd wordt met gevaar voor zijn familie wanneer zijn voormalige cliënt wraak zoekt.

De film haalt veel inspiratie uit “Speed”, een film waarbij de focus ligt op een persoon die vastzit in een voertuig dat niet verlaten kan worden. Retribution voegt thema’s van hebzucht en het idee om zaken boven familie te stellen toe, waardoor de scheidslijn tussen goed en kwaad wat vager wordt.

Retribution voegt zich in de lange lijst van Liam Neeson-films, waarvan er veel hoog aangeschreven zijn. Naast een Academy Award-nominatie voor Beste Acteur voor zijn rol als de titelpersonage in Schindler’s List, heeft Neeson drie Golden Globe-nominaties ontvangen voor Beste Acteur en twee Tony Award-nominaties voor Beste Acteur voor zijn werk op het toneel. Het latere deel van Neeson’s carrière heeft gezien dat de acteur zich volledig heeft gericht op populaire actiefilms, en hij is uitgegroeid tot een van de voornaamste sterren in het genre met hits zoals Taken, The Grey en The Ice Road. Retribution lijkt in dat straatje te passen.

Het laatste nieuws over Retribution kwam in november 2022 met de aankondiging dat Lionsgate de distributierechten voor de Liam Neeson-film in Noord-Amerika en India heeft verworven. Lionsgate heeft de rechten gekocht van StudioCanal en The Picture Company. Eda Kowan, John Biondo, Grace Duplissea en Kaycee Holcomb van Lionsgate hebben de deal gesloten met Anne Cherel, Sophie Leuthreau, Aska Yamaguchi en Olga Heinz van StudioCanal.

Vanaf 25 augustus is de nieuwe Liam Neeson-film Retribution te zien in de bioscoop! 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen