Zesde seizoen van steengoede Netflix-serie 'The Dragon Prince' binnenkort te zien

TV en Series
dinsdag, 04 juni 2024 om 19:00
season 4 trailer the dragon prince 00 00 48 03
De langverwachte terugkeer van de populaire animatieserie The Dragon Prince staat voor de deur. Een van de betere animatieseries op Netflix van de laatste jaren keert op 26 juni terug voor het zesde seizoen. De eerste teaser is nu te zien.
Sinds 2018 heeft The Dragon Prince zich ontwikkeld tot een geliefde Netflix-serie. De eerste drie seizoenen, bekend als The Dragon Prince-saga, legden de basis voor een rijk en complex verhaal. Met de vierde tot en met zesde seizoenen duiken we dieper in de Mystery of Aaravos-saga, die een donkerdere en mysterieuzere toon introduceert.
Het vijfde seizoen, dat vorige zomer werd uitgebracht, eindigde met een spannende cliffhanger. Onze helden ontsnapten ternauwernood uit de diepten van Umber Tor met een kaart naar de gevangenis van Aaravos in handen. Terwijl Claudia en Terry racen tegen de klok om Virens leven te redden, zoeken Callum, Rayla, Ezran en Soren naar bondgenoten om de terugkeer van de beruchte Startouch Elf te voorkomen.
In de nieuwe teaser, die onlangs werd vrijgegeven, zien we Soren en Corvus betrokken bij een missie rondom Zubeia, wat suggereert dat ze zich dicht bij Mukho bevinden, die Zubeia aan het einde van seizoen 5 aan het genezen was. Tegelijkertijd dreigt er gevaar voor Katolis, met beelden van Ezran die in de regen met zijn wachters buiten het kasteel staat, wat mogelijk de poging van Claudia en Terry om de parel te bemachtigen en Aaravos te bevrijden, aankondigt.
Naast de serie zelf kunnen fans ook uitkijken naar de mobiele game-adaptatie The Dragon Prince: Xadia, die later in 2024 wordt verwacht op Netflix Games. Het nieuwe seizoen van The Dragon Prince gaat vanaf 26 juni in première op de streamingdienst. Bekijk hieronder de eerste teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!