Studio achter 'Sound of Freedom' komt met veelbelovende post-apocalyptische film én serie

Films
dinsdag, 04 juni 2024 om 20:00
neil1
Angel Studios, de studio achter de wereldwijde kaskraker Sound of Freedom, heeft onlangs de productie afgerond van hun nieuwste project: Homestead. Deze veelbelovende film, gebaseerd op de bestverkochte boekenreeks Black Autumn van Jeff Kirkham en Jason Ross, en met in de hoofdrol Neal McDonough, verkent de confrontatie tussen twee families in de nasleep van de beschaving zoals wij die kennen.
Voormalig Green Beret Jeff Eriksson neemt een baan aan als hoofd van de beveiliging op een uitgebreid prepper-complex, The Homestead, terwijl de wereld om hen heen instort. Binnen de muren van dit complex worden ze geconfronteerd met conflicten over hulpbronnen en ideologieën, terwijl buiten de chaos heerst. Te midden van deze tumultueuze tijden ontstaan er onverwachte liefdes en worden vergeten waarheden onthuld. De gemeenschap probeert het land te cultiveren en zich te verdedigen tegen de dreigende vernietiging.
Homestead zal als een baanbrekend hybride concept debuteren, met een speelfilm die in 2024 wordt uitgebracht, gevolgd door een tv-serie. De film wordt geleid door showrunners Jason Ross en Ben Kasica (Miracle, I Still Believe). De film is geregisseerd door Ben Smallbone (I Still Believe, Steve McQueen: American Icon) en geproduceerd door Ben Kasica en Andrea Royer.
Naast Neal McDonough (bekend van Minority Report en Band of Brothers) schitteren ook Bailey Chase (Longmire, S.W.A.T., 24: Legacy), Dawn Olivieri (1883, House of Lies), Jesse Hutch (Batwoman), Kevin Lawson (The Shift), Kearran Giovanni (Major Crimes, Designated Survivor), Tyler Lofton (Grown-ish, Love, Victor), Susan Misner (Billions, The Americans), Olivia Sanabia (Just Add Magic), Grace Powell (All Rise, Station 19) en Caden Dragomer (911 Lone Star) in deze productie.
Het is nog niet duidelijk of Homestead ook in Nederland in de bioscoop te zien zal zijn. Bekijk hieronder de officiële teaser.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!