Vecna-acteur onthult meer details over episch slotstuk Stranger Things: "Het is compleet gestoord"

TV en Series
woensdag, 19 juni 2024 om 10:00
strangerthings strangerthings4 7 01 20 04 13
Jamie Campbell Bower, die de rol van Vecna vertolkt in Stranger Things, heeft onlangs in een podcast enkele spannende details onthuld over het vijfde en laatste seizoen van de Netflix-hitserie. "Als je dacht dat het vorige seizoen al gek was, dan is dit seizoen echt buiten proportioneel, het is gewoon waanzinnig. Echt, het is compleet gestoord."
Wat de kijkers kunnen verwachten van het vijfde seizoen blijft grotendeels een mysterie. Bower heeft geen specifieke plotdetails gedeeld, maar benadrukte wel dat de intensiteit en onvoorspelbaarheid van de gebeurtenissen nog verder worden opgevoerd. Hij gaf aan dat de productie sinds januari bezig is met filmen, maar dat er nog veel werk aan de winkel is voordat het seizoen klaar is voor release.
Het vijfde seizoen zal direct verder gaan waar het vierde seizoen eindigde, met de gevolgen van de samensmelting van de Upside Down en de echte wereld die zich meteen zullen laten voelen. Terwijl de groep probeert Vecna voor eens en altijd te stoppen, zal de chaos in Hawkins steeds verder toenemen. Vecna, die nog herstellende is van zijn vorige confrontatie, zal waarschijnlijk pas later in het seizoen terugkeren voor een ultieme confrontatie.
Het laatste seizoen van Stranger Things zal geen nieuwe hoofdpersonages introduceren, met uitzondering van de mysterieuze rol van Linda Hamilton. Dit betekent dat de verwachte wilde gebeurtenissen vooral zullen draaien om de bekende helden van de show.
Hoewel we nog even moeten wachten tot we het vijfde seizoen daadwerkelijk kunnen bekijken, belooft het volgens Jamie Campbell Bower een episch en onvergetelijk einde van een iconische serie te worden. Het vijfde seizoen van Stranger Things is volgend jaar te zien.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!