Netflix prikt datum voor nieuwe mystery-thriller met 'Peaky Blinders'-actrice Annabelle Wallis

Films
dinsdag, 18 juni 2024 om 20:00
column1 13111
Vanaf 11 juli is de nieuwe mystery-thriller Vanished into the Night (Svaniti nella notte) te zien op Netflix. Deze Italiaanse film is geregisseerd door Renato De Maria, bekend van Lolita Lobosco en Robbing Mussolini. De cast bestaat uit namen als Riccardo Scamarcio (John Wick: Chapter 2), Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Massimiliano Gallo (Pinocchio), Gaia Coletti en Lorenzo Ferrante.
Vanished into the Night volgt het leven van Pietro, gespeeld door Riccardo Scamarcio, en Elena, vertolkt door Annabelle Wallis. Pietro heeft een roerig verleden en probeert een nieuwe start te maken door een boerderij te restaureren en om te toveren tot een hotel. Samen met Elena, een Amerikaanse psychiater, kregen ze twee kinderen en hoopten ze op een nieuw begin.
Het verhaal neemt een donkere wending wanneer de kinderen van Pietro en Elena op mysterieuze wijze verdwijnen. De situatie verergert wanneer ze een telefoontje ontvangen: hun kinderen zijn ontvoerd en om hen terug te krijgen, moeten ze binnen 36 uur 150.000 euro betalen.
Om het losgeld bijeen te krijgen, wendt Pietro zich tot zijn oude vriend Nicola, gespeeld door Massimiliano Gallo. Nicola biedt aan om het geld te geven in ruil voor een gevaarlijke gunst: Pietro moet drugs ophalen van een eiland tussen Puglia en Griekenland. Wanneer hij terugkeert, lijkt niets meer te kloppen. Mensen gedragen zich vreemd en de realiteit lijkt te vervagen.
Vanished into the Night (Svaniti nella notte), gebaseerd op de film Séptimo van Patxi Amezcua, is vanaf 11 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!