Tweede seizoen van Prime Video-serie Outer Range met Josh Brolin gaat binnenkort van start

TV en Series
dinsdag, 16 april 2024 om 16:00
rnge s2 fg 203 00304102 still025rc 3000
Prime Video komt na Fallout binnenkort met het langverwachte vervolg op een van hun andere hitseries: Outer Range. De streamingdienst heeft zojuist de eerste trailer uitgebracht voor het tweede seizoen van de mysterieuze dramaserie, dat op 16 mei zijn debuut zal maken.
Outer Range volgt het verhaal van Royal Abbott (gespeeld door Josh Brolin), een rancher die strijdt voor zijn land en familie, en een ondoorgrondelijk fenomeen ontdekt aan de rand van de wildernis van Wyoming, in de vorm van een duister vacuüm. Het mysterie rondom dit raadselachtige vacuüm op de westelijke weide van de Abbott-familieranch verdiept zich verder in het nieuwe seizoen, terwijl Royal en zijn vrouw Cecelia (gespeeld door Lili Taylor) worstelen om hun familie bijeen te houden na de plotselinge verdwijning van hun kleindochter.
De inzet is nog nooit zo hoog geweest voor de Abbotts, die nu bedreigingen vanuit verschillende richtingen moeten trotseren. Het tweede seizoen van Outer Range duwt zijn personages dieper de leegte in, met diepgaande en onvoorziene omstandigheden die de fundamenten van de tijd zelf kunnen doen schudden.
Onder leiding van de met een Oscar genomineerde Josh Brolin (Dune: Part Two), beschikt Outer Range over een cast van bekroonde en opkomende talenten, waaronder Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey en anderen.
Met het naderende tweede seizoen van Outer Range belooft de serie kijkers opnieuw mee te slepen in een wereld vol mysteries. Het tweede seizoen is vanaf 16 mei te zien op Prime Video. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!