Tweede seizoen van Netflix-hitserie 'The Night Agent' aanstaande: opnames officieel afgerond

TV en Series
vrijdag, 14 juni 2024 om 20:00
hgsv1g5vum7arbzvpksuthwmbr0
De opnames van het langverwachte tweede seizoen van de Netflix-hitserie The Night Agent zijn afgerond. Dit heugelijke nieuws werd gedeeld via het officiële Instagram-account van de serie. Ook hoofdrolspeler Daniel Basso vierde mee en deelde enkele behind-the-scenes-kiekjes.
De productie van het tweede seizoen begon in januari en de afgelopen weken waren er al enkele hints gegeven over de voortgang. Halverwege mei liet Basso weten dat het tweede seizoen "bijna klaar" was. Nu de opnames zijn afgerond, zal de postproductiefase beginnen, wat uiteindelijk zal leiden tot de release later dit jaar.
Netflix heeft al bevestigd dat het nieuwe seizoen in 2024 zal verschijnen, hoewel een exacte releasedatum nog niet is aangekondigd. Er wordt gehoopt op een lancering in de herfst, mogelijk in oktober of november, afhankelijk van hoe lang de postproductie duurt en welke andere series Netflix nog op de planning heeft staan.
Het eerste seizoen van The Night Agent eindigt op een manier die de toekomst van Peter en Rose openlaat, wat veel mogelijkheden biedt voor een tweede seizoen en meer. Verwacht echter geen traditionele voortzetting. Showrunner Shawn Ryan vertelde aan Deadline dat het oorspronkelijke concept voor de serie was dat elk seizoen een op zichzelf staand verhaal met een duidelijk begin, midden en einde zou vertellen. "Toekomstige seizoenen zouden slechts enkele, maar niet de meeste, personages uit het voorgaande seizoen bevatten," aldus Ryan.
The Night Agent bleek een enorm succes, met de derde beste openingsweek voor een nieuwe Netflix-serie, na Wednesday en Monster: The Jeffrey Dahmer Story. The Night Agent werd ook de meest bekeken serie van de eerste helft van 2023, met maar liefst 812,1 miljoen uur aan kijktijd.
Kijk jij uit naar het tweede seizoen van The Night Agent? Houdt onze website goed in de gaten over verdere updates rondom het aankomende, langverwachte vervolg!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!