Tweede seizoen van Netflix-hitserie 'One Piece' krijgt een veelbelovende update

TV en Series
dinsdag, 02 juli 2024 om 14:00
ni7gc3evuwxxzqbosauf0ldr4kc
De opnames voor het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie One Piece zijn officieel begonnen. Na het succesvolle debuut van het eerste seizoen, gebaseerd op de manga van Eiichiro Oda, keert de serie volgend jaar terug met nieuwe avonturen en personages.
Slechts twee weken na de première van het eerste seizoen kondigde Netflix aan dat de serie zou worden verlengd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen introduceerde kijkers aan de jonge piraat Monkey D. Luffy, gespeeld door Iñaki Godoy, en zijn bemanning, de "Straw Hats": Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero) en Sanji (Taz Skylar). Samen varen ze over de zeeën op zoek naar de legendarische schat One Piece met als doel Luffy de koning der piraten te laten worden.
Het tweede seizoen wordt momenteel gefilmd in Zuid-Afrika, met de originele cast die opnieuw hun rollen vertolkt. Naast de terugkeer van bekende gezichten, zullen er ook nieuwe personages worden geïntroduceerd, waaronder Dr. Kureha en Tony Tony Chopper, een antropomorf rendier en arts van de bemanning.
De nieuwe castleden voor het tweede seizoen zijn onder andere Daniel Lasker, bekend van Raised by Wolves, die Mr. 9 speelt, en Camrus Johnson, bekend van Batwoman, die de rol van Mr. 5 op zich neemt. Andere nieuwe gezichten zijn Jazzara Jaslyn als Miss Valentine, David Dastmalchian als Mr. 3, en Clive Russell, bekend van Game of Thrones, als Crocus. Bovendien zullen Callum Kerr en Julia Rehwald de rollen van Smoker en Tashigi spelen.
De productie van het tweede seizoen wordt geleid door co-showrunners Matt Owens en Joe Tracz. Owens, die ook meewerkte aan het eerste seizoen, werkt samen met Tracz, bekend van zijn werk aan de series Percy Jackson and the Olympians en A Series of Unfortunate Events.
In het tweede seizoen zullen de Straw Hats eindelijk de Grand Line betreden, het gevaarlijke en mysterieuze deel van de zee waar de meest formidabele piraten en schatten te vinden zijn. Deze setting belooft een scala aan nieuwe uitdagingen en vijanden voor Luffy en zijn bemanning.
Het tweede seizoen van One Piece verschijnt volgend jaar op Netflix. Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom de Netflix-serie, waarbij we binnenkort een interview plaatsen met Jeff Ward, die ook in seizoen twee zal terugkeren als Buggy the Clown.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!