Win gratis bioscoopkaartjes voor de animefilm 'Blue Lock - The Movie'

Films
maandag, 01 juli 2024 om 19:30
blue lock the movie episode nagi st 4 jpg sd high muneyuki kaneshiro kota sannomia yusuke nomura kodansha blue lock movie production committee
Vanaf 11 juli is de animefilm Blue Lock – the Movie in de Nederlandse bioscopen te zien. Gebaseerd op de spin-off manga Blue Lock: Episode Nagi, biedt de bioscoopfilm een diepgaande kijk op het verhaal van Nagi Seishiro, een middelbare scholier wiens leven wordt getransformeerd wanneer zijn verborgen voetbaltalent wordt ontdekt. Het beste nieuws? We mogen 2x2 gratis kaartjes weggeven voor de animefilm!
Blue Lock, geschreven door Muneyuki Kaneshiro en geïllustreerd door Yusuke Nomura, begon als een manga in Kodansha's Weekly Shōnen Magazine in augustus 2018. Met meer dan 30 miljoen exemplaren wereldwijd en de winst van de Kodansha Manga Award in 2021, groeide de serie snel uit tot een fenomeen. De anime-adaptatie, uitgezonden van oktober 2022 tot maart 2023, werd al snel gevolgd door de aankondiging van een tweede seizoen in oktober 2024.

Win gratis bioscoopkaartjes voor ‘Blue Lock – The Movie’

Om kans te maken op vrijkaartjes hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg ons op Facebook en geef antwoord op de volgende vraag: Wie is de regisseur van Blue Lock – The Movie’?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden 10 juli namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet dus niet om je spamfolder in de gaten te houden! De bioscoopkaartjes worden aangeboden door Universal Nederland.
Blue Lock – the Movie draait vanaf 11 juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!