Sylvester Stallone is terug als maffiabaas in seizoen twee van de SkyShowtime-serie 'Tulsa King'

TV en Series
maandag, 01 juli 2024 om 18:30
nutoc7nwynqku5ph4tjpxv9pogn
Later dit jaar keert de misdaadserie Tulsa King terug voor een tweede seizoen op SkyShowtime. De streamingdienst heeft zojuist de eerste trailer gedeeld. De serie, met Sylvester Stallone in de hoofdrol, volgt het verhaal van Dwight "The General" Manfredi, een voormalige maffiabaas die na een 25-jarige gevangenisstraf een nieuw crimineel imperium opbouwt in Tulsa, Oklahoma.
In het eerste seizoen zagen we hoe Dwight Manfredi, na zijn vrijlating uit de gevangenis, naar Tulsa werd gestuurd door zijn maffiafamilie om daar nieuwe illegale activiteiten op te zetten. Dwight, een charismatische crimineel, wist al snel een machtige positie te verwerven in de chaotische onderwereld van Tulsa.
Hij vormde een diverse groep bondgenoten, waaronder zijn chauffeur Tyson (Jay Will), de voormalige maffiasoldaat Manny (Max Casella) en de eigenaar van een cannabiswinkel, Bodhi (Martin Starr). Het eerste seizoen eindigde met een spannende cliffhanger, waardoor de verwachtingen voor het tweede seizoen hooggespannen zijn.
Het tweede seizoen introduceert een nieuwe antagonist in de vorm van Bill Bevilaqua, een maffioso uit Kansas City, gespeeld door Frank Grillo. Ook zijn Dwight's dochter Tina (Tatiana Zappardino) en zijn jongere zus Joanne (Annabella Sciorra) nu vaste personages.
De weg naar het tweede seizoen was niet zonder obstakels. Showrunner Terence Winter stapte aanvankelijk op na creatieve meningsverschillen met producent Taylor Sheridan, maar keerde later terug. Craig Zisk is nu aangesteld als regisseur en uitvoerend producent. Bovendien waren er tijdens de opnames van het eerste seizoen beschuldigingen van slechte behandeling van figuranten, wat voor enige controverse zorgde.
Ondanks de tegenslagen kunnen we binnenkort gaan genieten van het tweede seizoen, dat in Nederland vanaf 18 september is te zien op SkyShowtime. Bekijk hieronder de nieuwe teaser van Tusla King.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!