SkyShowtime-series als 'Yellowstone' en 'Mayor of Kingstown' binnenkort te zien op Prime Video

TV en Series
donderdag, 27 juni 2024 om 13:00
xhkokpue3ioxypie5odyl6o6cp4
SkyShowtime zal binnenkort beschikbaar zijn via Prime Video Channels in vier belangrijke Europese markten, waaronder Nederland. De samenwerking markeert een belangrijke stap voor zowel SkyShowtime als Prime Video, omdat het aanbod van beide platforms aanzienlijk wordt uitgebreid. Prime-leden kunnen zich abonneren op het SkyShowtime-kanaal voor €8,99 per maand via hun bestaande Amazon-accounts.
SkyShowtime biedt een uitgebreide selectie van de grootste blockbusters, nieuwe en exclusieve series en lokale originele content. Het aanbod omvat onder andere alle vijf seizoenen van de wereldwijd populaire serie Yellowstone en zijn spin-offs 1883 en 1923.
Daarnaast zijn er titels zoals A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (seizoenen 1 en 2), Mayor of Kingstown (seizoenen 1 tot en met 3), Mission: Impossible - Dead Reckoning, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Star Trek: Discovery (seizoenen 1 tot en met 5), The Family Stallone (seizoenen 1 en 2), Trolls Band Together en de SkyShowtime Original Series The Envoys (Los Enviados) (seizoenen 1 en 2), The Tattooist of Auschwitz en Veronika.
De samenwerking biedt klanten nog meer opties om van de service te genieten. SkyShowtime is rechtstreeks beschikbaar voor consumenten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG connected TV's, Samsung Smart TV's, geselecteerde distributiepartners in zijn markten en via de website www.skyshowtime.com.
Met deze samenwerking zetten SkyShowtime en Prime Video een belangrijke stap in het verbeteren van de toegankelijkheid en diversiteit van hun entertainmentaanbod in Europa, wat uiteindelijk ten goede komt aan de kijkers die hunkeren naar hoogwaardige en gevarieerde content.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!