Tweede seizoen van actieserie FUBAR met Arnold Schwarzenegger verschijnt volgend jaar

TV en Series
donderdag, 04 april 2024 om 12:00
139 fubar os s1 e7 00 40 59 13r
Het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie FUBAR staat voor de deur. Nadat het eerste seizoen van deze actiekomedie met Hollywood-legende Arnold Schwarzenegger een groot succes bleek, kondigde Netflix vorig jaar aan dat er een vervolg komt. Fans kunnen zich dus opmaken voor meer explosieve actie en hilarische momenten met hun favoriete CIA-agenten.
FUBAR, gecreëerd door Nick Santora, draait om het verhaal van een vader en dochter die beiden jarenlang als CIA-agenten hebben gewerkt, zonder van elkaars betrokkenheid op de hoogte te zijn. Wanneer ze erachter komen dat ze in hetzelfde vak zitten, worden ze gedwongen om samen te werken. Dit leidt tot komische situaties, spannende spionage en onthullingen over hun ware identiteit.
De serie werd goed ontvangen in vergelijking met andere Netflix Originals in hetzelfde genre en de vernieuwing werd officieel aangekondigd tijdens het TUDUM-evenement in Brazilië op 17 juni 2023. Een hoogtepunt van het evenement was een bloopersclip van het eerste seizoen, die het publiek deed smachten naar meer avonturen van Luke, Emma en hun team.
Met het filmen van het tweede seizoen dat gepland staat van april tot augustus 2024, kunnen fans verwachten dat de nieuwe afleveringen in 2025 op Netflix zullen verschijnen. Ondanks dat Arnold Schwarzenegger sukkelde met zijn gezondheid en onlangs een pacemaker heeft gekregen, heeft de acteur bevestigd dat de opnames voor het tweede seizoen gewoon doorgaan.
Met de bekende cast die opnieuw zal terugkeren, belooft het tweede seizoen van FUBAR weer een groot succes te worden. Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe seizoen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!