Netflix deelt eerste trailer van nieuwe mysterieuze thrillerserie 'Bodkin'

TV en Series
woensdag, 03 april 2024 om 22:00
aaaaqcdj5vtm3cxhfp5gfkjwa trb8dom5owaixa59hpewuplexqfxu0hnzpx88mrn1xjmn5a iimztttuv9xndw7bcrgjve94wdz14z1u1lydrwgkc3o4volvovvsqj0q38ynnqn16kuqzppl3ynzhi vlj
Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht van Bodkin, een gloednieuwe thrillerserie die op 9 mei in première zal gaan. In deze serie gaat een groepje podcasters op onderzoek uit naar de mysterieuze gebeurtenissen die onder het charmante uiterlijk van het Ierse Bodkin verborgen liggen.
In het hart van het verhaal staat Will Forte als Gilbert, een charmante Amerikaanse podcaster met Ierse wortels. Met zijn warme persoonlijkheid en charme probeert hij het vertrouwen van mensen te winnen en zo de waarheid achter Bodkins mysteries te ontrafelen. Siobhán Cullen vertolkt de rol van Dove, een vastberaden onderzoeksjournalist met een scherp oog voor bedrog.
Hoofdrollen zijn weggelegd voor Will Forte (bekend van Nebraska), Siobhán Cullen (The Dry), Robyn Cara (Trying), David Wilmot (Station Eleven), en Chris Walley (The Last Voyage of the Demeter). Samen gaan ze de uitdaging aan om de geheimen van Bodkin te ontrafelen.
De serie, bestaande uit zeven afleveringen, is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Jez Scharf, samen met mede-uitvoerend producent Alex Metcalf. Bodkin komt voort uit de productiemaatschappij Higher Ground, opgericht door Barack en Michelle Obama, die eerder ook al de Netflix-films Leave the World Behind en Rustin naar Netflix bracht.
Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van Bodkin. De serie komt op 9 mei naar Netflix.