Kneiterharde Duitse Netflix-serie duikt in de duistere onderwereld van Europa

TV en Series
donderdag, 04 april 2024 om 10:00
crooks firstlook cnetflix 08
Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van spannende misdaadseries aan de slag met de nieuwe Netflix-serie Crooks. Tegen de achtergrond van Berlijn en de Beierse regio biedt de serie een inkijk in de criminele onderwereld, waar loyaliteit op de proef wordt gesteld, allianties worden gesmeed en overleven allesbehalve gegarandeerd is.
In het hart van Crooks staat het verhaal van Charly, gespeeld door de getalenteerde Frederick Lau, een voormalige kluisjeskraker wiens verleden hem op een onverwachte manier achtervolgt. Gedwongen om een laatste overval te plegen, raakt Charly verstrikt in een web van gevaar en bedrog wanneer een routineklus fout gaat.
Wanneer hij een bijzondere munt ontdekt, wordt Charly het doelwit van verschillende meedogenloze facties, waaronder Berlijnse clans, een Servische bende, een Weense pooier, de Marseille-maffia en een mysterieuze meesterdief. Met de veiligheid van zijn familie op het spel moet Charly samen met zijn loyale chauffeur Joseph, gespeeld door Christoph Krutzler, gevaarlijke wateren trotseren terwijl ze de genadeloze achtervolging van deze gevaarlijke tegenstanders ontwijken.
Achter de schermen wordt Crooks geleid door een uitzonderlijk getalenteerd creatief team. Bedenker en showrunner Marvin Kren, bekend van zijn werk aan 4 Blocks, bedacht het concept voor de serie en werkte samen met medebedenkers Benjamin Hessler en Georg Lippert aan het scenario.
Met een sterke cast, meeslepend verhaal en vakkundig geproduceerd lijkt Crooks een niet te missen serie voor liefhebbers van misdaadseries. Dus pak je popcorn, ga er lekker voor zitten, de zeven aflevering tellende Duitse serie is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!