Twee tieners raken op het slechte pad in de nieuwe aangrijpende Netflix-serie 'Deliver Me'

TV en Series
woensdag, 24 april 2024 om 8:00
deliver me n s1 e1 00 10 09 23
Vanaf vandaag is de nieuwe Zweedse dramaserie, Deliver Me (I dina händer), te zien op Netflix. De serie is geregisseerd door Anna Zackrisson (bekend van Snow Angels en The Restaurant) en laat een verpletterende weergave zien van wat er gebeurt wanneer een samenleving faalt om degenen die het het meest nodig hebben, te beschermen.
Deliver Me werpt een ontnuchterend licht op de verantwoordelijkheid als kinderen gruwelijke misdaden begaan en stelt de vraag wie er dan verantwoordelijkheid draagt. En wat doet het met ons allen als we onszelf toestaan om kinderen als monsters te zien?
In het hart van dit hartverscheurende verhaal staan de verloren kinderen: zij die we niet weten op te vangen voordat ze tussen de kieren vallen - of het nu door nalatigheid, armoede of sociale vervreemding is. De alleenstaande moeders, de kruidenier op het dorpsplein, de lokale agent - niemand blijft onaangeroerd in een samenleving waarin het escalerende geweld de worstelende randgemeenschappen overneemt.
In de hoofdrollen van deze serie staan nieuwkomers Yasir Hassan en Olle Strand als de twee beste vrienden en veertienjarige jongens Billy en Dogge. Yusra Warsama zal de rol van Leila spelen, de moeder van Billy, terwijl Ane Dahl Torp en Henrik Norlén te zien zullen zijn als de ouders van Dogge, Jill en Teo.
De rest van de cast bestaat uit Ardalan Esmaili als de lokale politieagent Farid, Mahmut Suvakci als Sudden, Solomon Njie als Mehdi, en Abdirahman Mohamed als Tusse, de jongere broer van Billy. De vijf aflevering tellende Zweedse dramaserie is vanaf vandaag te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!