Netflix deelt eerste trailer van nieuwe thriller met Schindler's List-actrice Maja Ostaszewska

Films
dinsdag, 23 april 2024 om 16:00
rjymxhyzoiyceyyx9leyfdjyxyz
Netflix heeft zojuist de officiële trailer uitgebracht voor de aankomende thriller Colors of Evil: Red (Kolory zła: Czerwień). De trailer biedt een huiveringwekkende inkijk in een wereld van mysterie en intrige tegen de achtergrond van de Poolse kust. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Małgorzata Oliwia Sobczak, waarvan Red het eerste deel is in de thrillerreeks.
Het verhaal draait om een reeks gruwelijke moorden die zich uitstrekken over zeventien jaar, waarbij elk slachtoffer een vergelijkbaar lot ondergaat als het vorige. Aanklager Leopold Bilski, gespeeld door Jakub Gierszał (Dracula Untold, The Lure), en rechter Helena Bogucka, vertolkt door Maja Ostaszewska (The Pianist, Schindler's List), bundelen hun krachten om de duistere geheimen te ontrafelen die verborgen zijn in de kustgemeenschap.
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Małgorzata Oliwia Sobczak is Colors of Evil: Red (Kolory zła: Czerwień) geschreven door Łukasz M. Maciejewski en Adrian Panek, waarbij het verhaal enige gelijkenissen vertoont met bijvoorbeeld de Duitse serie Dark en de Netflix-hitserie Bodies van vorig jaar. Het verhaal van Colors of Evil: Red speelt zich namelijk af in verschillende tijdsperiodes. Zo neemt de film ons mee naar het heden (2013) en terug naar de jaren 90 van de vorige eeuw (1991 en 1996).
Red markeert het eerste deel van de populaire thrillerreeks Colors of Evil, waarna ook Black en White volgen. Enkele personages, zoals officier van justitie Bilski en politieagenten Kita en Pająk, en de locatie vormen de rode draad doorheen de serie. Bij succes van de film is het aannemelijk dat ook de andere boeken in de reeks zullen worden verfilmd.
Colors of Evil: Red is vanaf 29 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!