Jennifer Lopez gaat de strijd aan met levensgevaarlijke AI in de trailer van 'Atlas'

Films
dinsdag, 23 april 2024 om 18:00
atlas1
Netflix heeft zojuist de officiële trailer uitgebracht voor de nieuwe sci-fi film Atlas, met Jennifer Lopez in de hoofdrol als een data-analist wiens keuzes het lot van de wereld bepalen. Lopez schittert niet alleen voor de camera, maar treedt ook op als producent van de film.
Na haar vertolking in The Mother van vorig jaar, waarin ze worstelde met innerlijke demonen, stort Lopez zich nu in de ruimte voor een geheel nieuwe uitdaging. Atlas is vanaf 24 mei te zien op Netflix.
In Atlas speelt Jennifer Lopez de rol van Atlas Shepherd, een geniale data-analist die weinig opheeft met menselijk contact en die diepgeworteld wantrouwen koestert jegens kunstmatige intelligentie. Ze neemt deel aan een gevaarlijke missie om een opstandige robot te onderscheppen, waarmee ze een mysterieuze connectie deelt uit haar verleden. Maar wanneer de situatie uit de hand loopt, blijkt vertrouwen op AI de enige hoop om de toekomst van de mensheid te redden.
Naast Jennifer Lopez bestaat de cast uit getalenteerde acteurs zoals onder andere Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan en vele anderen. Het script is geschreven door Leo Sardarian en Aron Eli Coleite, terwijl Brad Peyton de regie op zich neemt. Atlas belooft een episch ruimteavontuur te worden dat zich afspeelt in een futuristische wereld vol geavanceerde technologieën. Peyton, bekend van eerdere blockbusters zoals San Andreas en Rampage, leidt dit ensemble van talenten naar nieuwe kosmische hoogten.
Na een eerdere teaser krijgen we nu een uitgebreider kijkje in Lopez's nieuwste sci-fi avontuur op Netflix. Mis Atlas niet, vanaf 24 mei exclusief beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!