The Simpsons-fans rouwen om het overlijden van 35 jaar oude personage

TV en Series
vrijdag, 26 april 2024 om 15:00
larry
Fans van The Simpsons zijn in rouw door het overlijden van Larry Dalrymple, beter bekend als Slumpo. Hoewel Larry voor casual kijkers misschien slechts een achtergrondpersonage was, was hij voor toegewijde fans een geliefde en vertrouwde aanwezigheid in Springfield en een graag geziene gast in Moe’s bar.
In de recente aflevering van seizoen 35, getiteld Cremains of the Day, werd Larry's overlijden aangekondigd, waardoor Homer, Moe, en andere stamgasten van Moe's Tavern op een roadtrip gingen om zijn as te verstrooien. Voor casual kijkers was Larry misschien gewoon een achtergrondpersonage, maar voor de toegewijde fans was hij een geliefde en vertrouwde aanwezigheid.
Larry Dalrymple, of Slumpo zoals hij liefkozend genoemd werd, was een trouwe klant van Moe’s Tavern. Hoewel zijn karakter weinig diepgang kende en voornamelijk bekend stond om zijn voorliefde voor alcohol en onsamenhangend gemompel, was zijn aanwezigheid bijna een geruststellende constante factor in de donkere, bedompte sfeer van Moe's bar.
Hoewel de dood van Larry Dalrymple slechts een fictieve gebeurtenis is, hebben fans toch heftig gereageerd op het verlies van dit iconische achtergrondpersonage. Voor velen symboliseerde Larry de alledaagse routine en de kleine, maar belangrijke relaties die de kern vormen van het leven in Springfield.
Larry wordt op sociale media geëerd, waarbij fans stilstaan bij het overlijden van het personage. "Schenk een drankje in ter nagedachtenis aan Larry Dalrymple, een loyale klant van Moe's vanaf het prille begin," klinkt het op Twitter/X.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!