Netflix deelt eerste vrolijke trailer van gloednieuwe animatiefilm 'Thelma the Unicorn'

Films
dinsdag, 16 april 2024 om 8:00
thelma the unicorn u 00 23 34 22ujpg
Netflix heeft de eerste trailer voor Thelma the Unicorn onthuld, een nieuwe animatiefilm die op 17 mei zijn debuut zal maken op de streamingdienst. De trailer biedt een eerste blik op het kleurrijke avontuur dat kijkers te wachten staat, met een indrukwekkende sterrencast en een hartverwarmend verhaal dat zowel jong als oud zal aanspreken.
Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Aaron Blabey, volgt Thelma the Unicorn het verhaal van Thelma, een bescheiden pony met grote dromen. Om haar wens om een zangeres te worden waar te maken, onderneemt Thelma een buitengewone stap en transformeert ze zichzelf in een eenhoorn. Deze radicale verandering brengt haar onverwachte roem en aandacht, maar ook nieuwe uitdagingen.
De adembenemende animatie van Mikros Animation brengt de kleurrijke wereld van Thelma tot leven, terwijl de betoverende muzikale score van John Powell het verhaal naar nieuwe hoogten tilt. Na het succes van eerdere animatiefilms zoals LEO, lijkt Thelma the Unicorn opnieuw een winnaar te zijn voor Netflix.
Met gerenommeerde regisseurs Jared Hess (Napoleon Dynamite) en Lynn Wang (Unikitty!) aan het roer, belooft Thelma the Unicorn een unieke mix te worden van excentriciteit, humor en diepgang. Dus markeer 17 mei in je agenda en bereid je voor op een magische reis vol glitter, magie en onverwachte avonturen met Thelma the Unicorn op Netflix. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!