Mythologische Netflix-serie met 100% op Rotten Tomatoes krijgt eindelijk een vervolg

TV en Series
maandag, 15 april 2024 om 14:05
pcexnmv5pwwhomksun2eid4zub6
Netflix heeft zojuist de trailer onthuld voor het tweede seizoen van de veelgeprezen volwassen animatieserie Blood of Zeus, voorheen bekend als Gods & Heroes. Geschreven door Charley en Vlas Parlapanides, heeft de serie lovende kritieken gekregen voor de verbluffende animatie, het meeslepende verhaal en blijft het trouw aan de Griekse mythologie.
Het verhaal van Blood of Zeus speelt zich af in het mythische oude Griekenland en draait om Heron, de halfgodszoon van Zeus, die zich inzet om zowel Olympus als de aarde te redden. Hoewel Heron zelf een origineel personage is dat exclusief voor de show is bedacht, suggereert de serie dat het bestaan van dergelijke halfgoden, voortkomend uit een god en een mens, gebruikelijk is in de oorspronkelijke mythen.
Wat staat Heron te wachten in dit nieuwe seizoen? Na de val van Zeus ontstaat er een machtsvacuüm onder de goden, waardoor Heron, de halfgodszoon van Zeus, worstelt om zijn plaats te vinden. Geteisterd door verdriet, hoort hij een mysterieuze melodie in zijn dromen, die hem aanspoort om zijn broer, Seraphim, te redden, die de verschrikkingen van de Onderwereld ondergaat. Onwetend van Heron, probeert Hades Seraphim te manipuleren om hem te helpen Zeus' vacante troon te claimen en zijn familie te redden van hun langdurig lijden.
De cast van Blood of Zeus wordt geleid door Derek Phillips als Heron, Jason O'Mara als Zeus/Elias, Claudia Christian als Hera en Elias Toufexis als Seraphim. Hun uitstekende vertolkingen hebben bijgedragen aan het succes van de serie, die een IMDb-score van 7.4 heeft en een perfecte rating van 100% op Rotten Tomatoes.
Bekijk hieronder de eerst beelden van het tweede seizoen. Vanaf 9 mei te zien op Netflix!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!