Russell Crowe wordt bezeten door de duivel in de eerste trailer van 'The Exorcism'

Films
vrijdag, 26 april 2024 om 13:00
i2woczbsqcntioialu3nrda5rpy
Russell Crowe schittert binnenkort opnieuw - na het succes van The Pope’s Exorcist - in een horrorfilm, waarvan Vertical zojuist de eerste trailer heeft vrijgegeven. The Exorcism verschijnt aankomende zomer in de Amerikaanse bioscoopzalen en zal daarna beschikbaar zijn op de streamingdienst Shudder. Het is nog niet duidelijk of de film ook naar Nederland komt.
Achter de schermen van The Exorcism staat regisseur Joshua John Miller, bekend van zijn werk aan The Final Girls. De film vertelt het verhaal van een worstelende acteur, gespeeld door Crowe, wiens geestelijke gezondheid begint af te brokkelen tijdens de productie van een angstaanjagende horrorfilm. De trailer onthult de complexe relatie tussen de protagonist en zijn dochter, die bezorgd is dat haar vader worstelt met meer dan alleen zijn acteerprestaties.
Voor regisseur Joshua John Miller is The Exorcism een persoonlijk project. Zijn vader, Jason Miller, speelde in de iconische film The Exorcist. Miller zegt in gesprek met Bloody-Disgusting: "De oorsprong van de film komt voort uit mijn jeugd, waarin ik mijn vader, Jason Miller, zag schitteren als de gedoemde Vader Karras die zichzelf uit het raam werpt tijdens de climax van The Exorcist."
Ondanks de gelijkenis in titel met The Pope’s Exorcist, waarin Crowe te zien was, bieden beide films compleet verschillende verhalen en personages. Hoewel The Pope’s Exorcist gemengde recensies ontving, zal de positieve associatie met Crowe als hoofdrolspeler in een horrorfilm naar verwachting The Exorcism een extra boost geven. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!