Steven Knight geeft update over Peaky Blinders-film met Cillian Murphy: "We zijn er klaar voor!"

Films
vrijdag, 26 april 2024 om 11:00
q8rupva5oqkzrln0ld1n7bx62vf
In een recent interview heeft Peaky Blinders-maker Steven Knight onthuld dat de opnames voor de langverwachte film in september van start gaan. "We hebben alles geregeld, alle benodigde toezeggingen zijn binnen, we zijn er klaar voor," verklaarde hij.
Peaky Blinders vertelt het verhaal van een criminele bende uit Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. De serie heeft wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd gedurende zijn zes seizoenen tussen 2013 en 2022. De vertolking van Tommy Shelby door kersverse Oscarwinnaar Cillian Murphy was een cruciaal element in het succes van de serie.
"Ik ben zo blij voor hem, want hij verdient het," zei Knight over de Oscarwinst van Murphy, die voor de Peaky Blinders-film opnieuw terug zal keren als Tommy Shelby. "Na elke prijs die hij won, stuurde hij een bericht en zei: 'Ik kan niet wachten om weer aan Peaky te werken.' Dit bevestigt dat niets zal veranderen aan wat we nu gaan doen."
Knight heeft in hetzelfde interview laten weten dat de opnames in september van start zullen gaan. "Het gaat gebeuren. Het gaat gebeuren in september. Ik ben bezig met de laatste afwerkingen, die doorgaan tot de dag voordat we beginnen met filmen. Maar we zijn er. We hebben alles geregeld, we hebben alle toezeggingen die we nodig hebben, we zijn er klaar voor."
"Het budget zal groter zijn, maar ook omdat we weten dat we dit hoofdstuk afsluiten, zullen we allemaal ons best doen. Cillian is er klaar voor. Dus ik kan niet wachten tot we beginnen met filmen." Op de vraag wat kijkers kunnen verwachten van de film, antwoordde Knight: "Ik hoop dat ze geschokt en opgetogen en geschokt en vervolgens weer opgetogen zullen zijn, en dan weer geschokt!"
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!