The Lord of The Rings-ster Elijah Wood schittert in aankomende 'Among Us'-serie

TV en Series
zaterdag, 16 maart 2024 om 8:00
cafe
CBS Studios, samen met Innersloth, de onafhankelijke gamestudio achter het wereldberoemde Among Us, heeft een indrukwekkende line-up van stemacteurs onthuld: Randall Park, Yvette Nicole Brown, Ashley Johnson en Lord of The Rings-ster Elijah Wood.
De serie is gebaseerd op het concept van het spel waarbij leden van de bemanning zijn vervangen door een buitenaardse gedaanteverwisselaar die erop uit is verwarring te zaaien, het schip te saboteren en iedereen te doden.
Titmouse (Big Mouth, Star Trek: Lower Decks) zal dienen als de animatiestudio voor de serie. Naast Dennis zullen Forest Willard, Marcus Bromander en Carl Neisser van Innersloth ook als uitvoerend producenten optreden, samen met Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio en Ben Kalina van Titmouse.
Randall Park zal de stem van 'Red' vertolken, de kapitein van The Skeld, terwijl Ashley Johnson de stem van 'Purple' op zich zal nemen, de Chief of Security. Yvette Nicole Brown zal de rol van 'Orange' vervullen, de HR-manager, terwijl Elijah Wood 'Green' tot leven zal brengen, een onbetaalde stagiair die vrolijk zijn taken uitvoert.
De Lord of the Rings-ster heeft via Twitter laten weten uit te kijken naar de serie. "Whoehoe! Zeer enthousiast om hier deel van uit te mogen maken."

Woohoo! So stoked to be a part of this.

Variety
Variety
@Variety

Elijah Wood is playing Green in the "Among Us" show. Green is an unpaid intern and happy to be there. His task is whatever he's told. Fun fact: he's paid in pizza wp.me/pc8uak-1lDTfV

Image
45.0K
Reply
Among Us werd voor het eerst gelanceerd in 2018, maar kende een enorme groei in populariteit in 2020. In oktober van dat jaar stond het spel op nummer één in Google Play in 66 landen en in de top 100 in bijna elk land, met uitzondering van twee. De game was ook nummer één op iOS in 55 landen. In het vierde kwartaal van 2020 had het spel bijna 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, meer dan 4 miljard weergaven op YouTube en meer dan 1,22 miljard kijksessies op Twitch.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!