Spin-off van gewaagde animatiefilm 'Sausage Party' komt 11 juli naar Prime Video

TV en Series
donderdag, 02 mei 2024 om 12:00
nm1khuialqe2cr3el1a06ykulhajpg
Prime Video heeft bekendgemaakt dat de spraakmakende animatieserie Sausage Party: Foodtopia op 11 juli zijn debuut zal maken. De serie belooft kijkers wereldwijd te trakteren op een hilarisch en gedurfd avontuur, met alle acht afleveringen direct beschikbaar voor streaming.
Met de terugkeer van geliefde personages en een nieuw ensemble aan talent, markeert deze serie een vervolg op de populaire film uit 2016, Sausage Party. Sausage Party: Foodtopia volgt Frank, Brenda, Barry en Sammy in hun avontuur om een eigen voedselsamenleving te creëren. Terwijl de originele stemmencast terugkeert, voegen nieuwe komieken zich toe aan de mix, waaronder Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell en Yassir Lester.
De serie belooft dezelfde ondeugende humor en scherpe satire als zijn voorganger, met Ariel Shaffir en Kyle Hunter aan het roer als uitvoerend producenten en showrunners. Met een productieteam dat opnieuw samenkomt, inclusief regisseur Conrad Vernon en producenten van Annapurna Television, Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios, is Sausage Party: Foodtopia klaar om het publiek te verrassen met zijn unieke, gewaagde kijk op de wereld van voedsel.
In de originele bioscoopfilm uit 2016, de eerste computergeanimeerde film die een R-rating kreeg, worden we meegenomen naar de Shopwell-supermarkt, waar diverse groenten en andere voedselwaren vol spanning wachten om uitgekozen te worden door de mensen, die door hen als goden worden beschouwd.
Echter, wanneer ze eenmaal thuis zijn bij de mensen, ontdekken ze hun verschrikkelijke lot. Ze worden genadeloos in stukken gesneden, geraspt of levend gekookt, en vervolgens opgegeten. Barry, een van de worstjes, ontsnapt naar de supermarkt om zijn lotgenoten de angstaanjagende waarheid te onthullen.
Vanaf 11 juli kunnen abonnees van Prime Video gaan genieten van de gewaagde animatieserie voor volwassenen. Het is helaas nog even afwachten op een eerste trailer, maar de streamingdienst heeft wel alvast de officiële poster gedeeld.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!