Spanning is om te snijden in trailer van slotstuk derde seizoen Netflix-hitserie 'Bridgerton'

TV en Series
dinsdag, 04 juni 2024 om 13:00
oninwph2j1rxsjgbbfewo7statq
Netflix heeft de trailer onthuld voor de tweede helft van het derde seizoen van de hitserie Bridgerton. Het eerste deel van seizoen drie, uitgebracht op 16 mei, vestigde een record met meer dan 41 miljoen weergaven in de eerste vier dagen. Het tweede deel, bestaande uit vier afleveringen, verschijnt op 13 juni en belooft net zo spannend te worden.
In de trailer zien we Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) hun verloving aankondigen aan de Bridgertons, gevolgd door een toast van Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) tijdens een bal, gewijd aan "elkaar volledig kennen." Dit roept de vraag op of Penelope haar dubbele identiteit kan behouden of dat Colin haar geheim ontdekt en hun huwelijk afblaast.
De spanning tussen Penelope en Colin groeit naarmate het huwelijk nadert. Portia Featherington (Polly Walker), Penelopes moeder, dringt erop aan dat haar dochter aan Colins dromen voldoet, waarop Penelope scherp antwoordt: "Wat is er met mijn dromen?" De reactie van haar moeder is typisch voor de tijdsgeest: "Dames hebben geen dromen. Ze hebben echtgenoten."
Het eerste deel van het seizoen zag Colin Penelope coachen in haar zoektocht naar een echtgenoot, met bijna een romance met Lord Debling (Sam Phillips). De vurige scène tussen Penelope en Colin aan het einde van deel één leidde tot zijn verrassende huwelijksaanzoek. Nu blijft het onduidelijk of Eloise haar belofte zal nakomen om Colin de waarheid te vertellen.
Naast het verhaal van Penelope en Colin, ontvouwt zich ook een scala aan andere intriges. Eloise sluit vriendschap met Cressida Cowper (Jessica Madsen), John Stirling (Victor Alli) wekt de interesse van Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) en Benedict Bridgerton (Luke Thompson) lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden.
Met de release van het tweede deel op 13 juni kunnen fans zich voorbereiden op een rollercoaster van emoties, verraad en onvergetelijke momenten. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!