Laatste seizoen van gecancelde Netflix-serie met Sean Bean onthult eerste officiële trailer

TV en Series
dinsdag, 04 juni 2024 om 12:00
xqq77zibse58jfvy2eppmca8fgf
De officiële trailer voor het vierde en laatste seizoen van de populaire sci-fi serie Snowpiercer is onlangs uitgebracht. De serie, die oorspronkelijk werd uitgezonden op de Amerikaanse kabeltelevisiezender TNT en in Nederland is te zien op Netflix, is gebaseerd op de graphic novel Le Transperceneige en de gelijknamige film van Bong Joon-ho uit 2013.
Het derde seizoen eindigde met een dramatische splitsing tussen Melanie Cavill (gespeeld door Jennifer Connelly) en Andre Layton (Daveed Diggs). Melanie blijft op Snowpiercer met een groep passagiers voor veiligheid, terwijl Andre en zijn overlevenden de onbekende gebieden van New Eden verkennen. Deze splitsing zet de toon voor seizoen 4, waarin beide groepen worden geconfronteerd met nieuwe en onvoorspelbare vijanden.
Naast de terugkeer van bekende gezichten zoals Sean Bean, Rowan Blanchard en Alison Wright, introduceert seizoen 4 nieuwe personages gespeeld door Clark Gregg en Michael Aronov. Gregg, bekend van Agents of S.H.I.E.L.D., lijkt deel uit te maken van een nieuwe, mysterieuze strijdmacht die mogelijk een bedreiging vormt voor de overlevenden.
De eerste aflevering van het vierde seizoen, getiteld Snakes In The Garden, speelt zich negen maanden na de splitsing af. Till en Ben worden door Melanie op een verkenningsmissie gestuurd en stuiten op onverwachte vijanden. Ondertussen worstelen de bewoners van New Eden met onzekerheden en nieuwe uitdagingen die hen dwingen om hun complexe realiteit onder ogen te zien. De synopsis suggereert een seizoen vol spanning, onverwachte wendingen en diepgaande karakterontwikkelingen.
Het laatste seizoen van Snowpiercer belooft een epische afsluiting te worden van een verhaal dat kijkers over de hele wereld heeft geboeid. Met de terugkeer van geliefde personages, de introductie van nieuwe gezichten en een verhaallijn die vol zit met spanning en intriges, is de anticipatie voor de première hooggespannen.
De eerdere seizoenen van Snowpiercer staan nu op Netflix. Doordat AMC de serie heeft opgepikt, lijkt het onwaarschijnlijk dat het vierde seizoen ook naar de streamingdienst komt. De AMC-series worden doorgaans uitgezonden op de tv-zender Star Channel – zoals ook The Walking Dead-series. Of dit voor Snowpiercer ook het geval zal zijn, is helaas op dit moment onduidelijk.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!