'Bridgerton'-fans enorm teleurgesteld na release van derde seizoen: "Netflix hoe durf je!?"

TV en Series
vrijdag, 17 mei 2024 om 12:00
ddoqui2ehyx2rrgxii98iydioi
Het derde seizoen van de Netflix-serie Bridgerton is inmiddels te zien, en de serie wordt na één dag al massaal gestreamd. Het derde seizoen is opgesplitst in twee delen, waarvan het tweede deel vanaf 13 juni te zien zal zijn op de streamingdienst. Kijkers balen nu als een stekker dat ze nog zó lang moeten wachten.
Het derde seizoen van Bridgerton opent met een knal, waarbij de kijkers meteen worden teruggevoerd naar de vertrouwde setting van de Londense high society. Showrunner Jess Brownell benadrukt dat ze voor het nieuwe seizoen terug wilden komen met frisse energie en de toon wilden zetten op een manier die vertrouwd aanvoelt voor de fans.
In dit nieuwe seizoen ligt de focus op het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Nicola Coughlan en Luke Newton nemen de leiding als deze twee geliefde personages, en de chemie tussen hen spat van het scherm. Naast Penelope en Colin keren een groot aantal vertrouwde gezichten terug naar de serie, waaronder Queen Charlotte, Lady Danbury en de rest van de Bridgerton-familie.
Wat dit seizoen onderscheidt, is de manier waarop het de wereld van de boeken van Julia Quinn op eigen wijze weet te vertalen naar het kleine scherm. Hoewel er enkele verschillen zijn tussen de boeken en de serie, weet Bridgerton de essentie van het verhaal vast te leggen en het naar nieuwe hoogten te tillen met zijn prachtige kostuums, weelderige decors en boeiende personages.
Hoewel het eerste deel nog maar net op Netflix staat, wordt de serie massaal gestreamd. Kijkers zijn op social media zijn echter behoorlijk teleurgesteld in de streamingdienst die het vervolg pas op 13 juni zal uitzenden. “Ik heb net het nieuwe seizoen van Bridgerton afgerond en ik moet vragen - Netflix hoe durf je dit in twee delen te splitsen?” Klinkt het op Twitter/X.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!